Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a Djiuce külön szolgáltató...

Ha a Djiuce külön szolgáltató már, akkor nekem mért azt írj ki hogy "Telenor HU"?

Figyelt kérdés

Ha Pannon GSM-es en lett megvéve a kártyám, de már Djuice-os vagyok, akkor mért látszik úgy mindha még Telenoros lennék? Akkor én még a Telenoros dolgokra (pl kedvezmények meg mindenre) is jogosult vagyok még? És ha pl. T-Mobilról írnám át (mert djuice-ba át lehet menni telószám változás nélkül) akkor a mit írna ki? vagy pl. tudnék olyan ingyenes pénzlekérés utánna is? (vagy most azt az ingyen facebook-os cuccot)

És ha a Djuice-nál csinálnék kártyát akkor mit írna ki?

UI.: ez biztos sok kérdés és tömény, dehát hátha...

2011. jan. 5. 15:19
 1/4 perettyó ***** válasza:
nem biztos hogy így van de ha jól tudom a dijuice olyasmi szolgáltató mint a REd BULL mobile tehát egyedi kedvezmények,árak de a telenorhoz tartozik csak a fiatalokat célozza meg erőssen ,ha átmennél a tmobilhoz akkor valószinü hogy ingyen mehetne a zéró face de ezért szolgáltatót váltani nem érdemes
2011. jan. 5. 15:30
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, de arra gondoltam, ha pl T-Mobilos átmegy Djuice-ra, mert átlehet (aszem) akkor neki is már "T-Mobil" helytt azt írja ki hogy "Telenor"?
2011. jan. 5. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Djuice nem külön szolgáltató, a Telenor egyik üzletága.

Minden a Telenor rendszerére alapul tehát ezért változatlan az operátorlogó, ha új djuice kártyát veszel akkor is.Viszont nem választhatsz djuice-ban telenoros csomagokat és kedvezményeket.

T-Mobile-hoz is átmehetsz számváltozás nélkül(marad a 0620-xxx xxx), de ez szolgáltatóváltás az meg más történet.T-nél ingyenes az egyenleglekérdezés, és T-s simmel az ingyen facebook/iwiw is elérhető.

Kapsz új T-s simet, ezér a készüléket is le kell cserélni T-s re vagy függetlenre.És természetesen T-Mobile lesz a kiírás is.Tömör kérdésre tömör válasz de remélem érthető!

2011. jan. 5. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
persze, nagyából értem, de isgazad van, tömör volt a kérdés egy nagyon
2011. jan. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!