Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintős vagy gombos? Csúsztath...

Érintős vagy gombos? Csúsztatható vagy sima? Ez itt a kérdés!

Figyelt kérdés
Max. 30e ft van rá. Milyen nőies de nem túl gagyi telefont ajánlanátok?
2011. jan. 5. 09:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"lg ről meg annyit hogy 15k is sok érte .."

Nincs is ilyen telód akkor felesleges bármit is mondani róla. Mobilarena tesztben is inkább dicsérték mint szidták. Ennyiért jó vétel és sokkal jobban megérte mint valami gagyi kijelzős Nokia. 3 napig bírja teljes töltéssel, 3 colos kijelzője van, mp4-es videókat szépen akadás mentesen teljes képernyőn lejátssza.

Ez már nem az a gagyi LG ami évekkel ezelőtt volt. Megtanultak jó telókat csinálni. LG GT540 sem gagyi.

Bárkit megkérdezel itt az oldalon mindenki mondja, hogy megérte megvenni, mert jó kis teló. Sokkal jobb mint a hibás Samsung S5230.

Úgy utálom mikor valaki 100 ezres telót vesz és próbálja meggyőzni a tömeget meg magát, hogy minden más telefon ami olcsóbb nála az használhatatlan sz*r. Jelenleg a legjobb vétel egyébként a ZTE Blade.

2011. jan. 5. 14:57
 12/19 anonim ***** válasza:
igaz h a zte kinai telefon?
2011. jan. 5. 15:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Minden telefon kínai. :D

Egyébként az de nem noname gagyi hanem Huawei a gyártója ami azért nem rossz csak Mo-n annyira nem ismert. Főleg átjátszókat, bázisállomásokat gyártott csak most gyárt telókat is.

2011. jan. 5. 15:08
 14/19 perettyó ***** válasza:

1.nincs százezres telóm

2, nem akarok meggyözni senkit

3. tény hogy a gs ek jobbak mitn az s 5230

4.lehet dicsérték de én számomra 2.pozitivuma van az ár(én nem adnék érte annyit mert nem ér annyit de ez privát véleményem)meg a rendes jack csatlakozó

5.én meg az olyanokat utálom akik minden szarra rá beszélnék az embert csak mert olcsó

a zte valóban kínai de megbizható hisz ez a cég gyártja az itthon a telenornál forgalmazott mobilnet routerek nagy részét

2011. jan. 5. 15:26
 15/19 bp1985 ***** válasza:

Normális érintős nics 30-ért. Azaz van, az s5230, de az meg egy szériahibás telefon. Amióta létezik, azóta szériahibás.

Kijelzőhiba, sw hiba, nehézkes telepítés, stb.

[link]

Igaz, hogy 1000 ft-tal drágább, mint a kereted, de ez legalább normális telefon.

2011. jan. 5. 15:53
 16/19 anonim válasza:
szerintem meg nem az a lényeg hogy milyen telód van,hanem az hogy szereted és a tiéd....semmi sem ciki...nehogy már ezzel mérjetek valakit
2012. márc. 9. 09:21
 17/19 anonim válasza:
az előző vagyok...jaj...amúgy mindenkinek más jó
2012. márc. 9. 09:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha már így feléledt a kérdés megjegyezném, hogy 2010-ben kaptam ballagásomra a fentebb szarnak titulált LG KP500-asomat és a mai napig semmi baja, tökéletesen működik, aksija is egész jó még (4-5 napot simán bír). Lehet, hogy csak 15 ezer volt akkor, de mivel én nem netezek a telómon, nem kell GPS sem, csak zenét hallgatok + fényképezgetek, de érdekelt, hogy milyen is egy tapi teló, így sztem nekem megérte.
2012. márc. 10. 00:53
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung S5230-omvan..megvagyok vele elégedve,bár én használtan vettem 1,5éve! Akkor 17000ft-ot fizettem érte...barátomnak is ilyenje volt, megnevelő apujának!Király zteló...bárén most eladom barátomnak,és veszek helyette NokiaX3-02-őt:D

LG 1nagy kalap fos_D

2012. márc. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!