Mi számít már op. Rendszernek telefonon?
Figyelt kérdés
mi számít op. rendszernek telefonon? pl nekem amim van (se-w580i) nak nincsen op.rendszere, akkor mi az amiben benne vagyok? vagy ha op. rendszere lehet egy telónak akk azt lehet cserélgetni? pl. az enyének azt a cuccát ki lehet cserélni? vagy pl. mi a kettő között a külömbség, hogy op. rendszere van egy telónak, vagy hogy nincsen?
UI.: lehet hogy hülyeségeket kérdeztem, de ezt most nagyon nem értem
2011. jan. 5. 07:03
1/5 anonim válasza:
A tieden nincs operációs rendszer, egyszerűen egy SE által legyártott programcsomag fut rajta. Mobil operációs rendszerek a Symbian, Windows Mobile, Android. Ezek közül eddigi tapasztalataim alapján az Android a legjobb.
2/5 anonim válasza:
Dehogynem, oprendszer van a tiéden is, minden telefonon van, csak nem nyílt. Nyílt oprendszerek azok, amiket az első felsorolt. Ezek azért jobbak, mert nagyobb mértékben személyre szabható tőlük a telefon, mélyebben bele lehet nyúlni az alapvető dolgokba, rengeteg külső programot lehet telepíteni rá egyszerűen.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, és pl. amire az van írva hogy op.rendszeres annak lehet más vajtát is rátenni, akinek meg nem op. rendszeres akka az nem is tudja lecserélni?
2011. jan. 5. 15:08
4/5 anonim válasza:
Vannak állatok, akik képesek rátenni más rendszert, de hétköznapi halandó ilyet nem tud csinálni, úgyhogy inkább azt mondom, nem:D
5/5 A kérdező kommentje:
szóval megvalósítható, de nem nekem xD köszi
2011. jan. 5. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!