Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?

Melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés
Samsung S5230 vagy Nokia 7230 ? Ha vannak érvek vagy ellenérvek akkor azt is kérek !
2011. jan. 4. 21:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
46%
Ha lány vagy: ENGEM VÁLASSZ ne egy telefont! :D
2011. jan. 4. 21:10
 2/11 A kérdező kommentje:
De ha esetleg mégis szükségem lenne egy telefonra ?
2011. jan. 4. 21:25
 3/11 anonim válasza:

Akkor én majd üzenek mindenkinek, csak szeress!

( Samsung (

2011. jan. 4. 21:28
 4/11 BlueBull ***** válasza:
ha mindenképpen a két telefon közül kell választani, akkor inkább a samsung. a nokiára már ránézni is rossz
2011. jan. 4. 21:43
 5/11 bp1985 ***** válasza:
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. A nokia oprendszeres, nem ilyen noname sw fut rajta. Van benne gps. Nem érintős, emiatt nem kell szervizbe vinned gyakran, mint a samsungot. Jóval okosabb a nokia, inkább azt. s5230-ról itt olvashatsz, mindenhol le van írva, hogy egy hulladék. Aki azt mondja, hogy jó, az nem meri elmondani, vagy tényleg sikerült kifognia a 20% teljesen működő telefonok egyikét. 80%-a hibásodik meg az eladottakból.
2011. jan. 4. 21:52
 6/11 anonim válasza:

Az a Nokia, amit Te választanál, tényleg nagyon "bután" néz ki. Szerintem kereshetnél egy másikat:)

...és csatlakozok az előttem szólóhoz...

Még kiegészítésképp annyit; nekem kb. 6-7 éve van Nokia-m, és semmi bajom nincs ezekkel a telefonokkal, egyszer sem hibásodtak meg, és tényleg "értik a fizikát" :)

2011. jan. 4. 21:59
 7/11 bslayer15 ***** válasza:

Túl sok különbség nincs a kettő között, leszámítva az érintőképernyőt és az azzal járó némi extrát a samsung felé.

Inkább az "nyerjen" amelyik jobban tetszik. Esetleg menj be a boltba és próbáld ki őket.

2011. jan. 5. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem samsungom van 4 hónapja és eddig nem volt vele gondom, én szeretem. Lehet tényleg a szerencsések egyike vagyok aki jót fogott ki de sztem dönts a szíved szerint. Engem is leakart a samsungról mindneki beszélni, mert egy sz@r de nem is volt ugy más teló akk jelenleg ami tetszett voltna és nem bántam meg. Sztem dönts aszerint amelyik neked tetszik jobban.
2011. jan. 8. 12:00
 9/11 Panna99 válasza:
Samsung S5230
2011. jan. 8. 14:10
 10/11 bp1985 ***** válasza:
Vegyél s5230-at. Westendbe van a samsung szerviz, meg van Pólusba is, ezeket jegyezd meg.
2011. jan. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!