Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért vagy be a HTC Kaiser...

Mért vagy be a HTC Kaiser WM6.1 alatt?

Figyelt kérdés
Nevein ismert: Tytn II,Kaiser,Vario 3,P4550. Magyarországon a T-mobil nál vásároltam,kártyafüggően Tmobilos rommal.Adtam neki egy CID unlockot,és függetlenítettem hálózatilag.Minden sikeresen ment.Felrakok rá egy 6.1-et,és egyszer csak használat közben pl lapozok és megáll.Utána 2-3 mp mulva tovább megy,valamikor hosszan kell nyomnom a parancsot,hogy vegye.Rengeteg rommal próbálkoztam,de a radioval lehet a gond.Változtattam azt is,de akkor ha nem fagyott be,hang nem volt,nemkelezte le a mikrofont és a hangszórót.Egyedül a 1.27.11.31-es radióval működik hibátlanul,de ehhez csak a WM 6-ot tudom rakni,mert ezzel a radióval csak ez működik hibanélkül..Mért van ez?Tud valaki segíteni??megköszönném,mert amennyit bosszankottam vele,egy 5 évvel biztos előbb dobom fel a talpam..
2011. jan. 4. 19:52
 1/1 anonim válasza:
nekem az a bajom hogy sokkal kevesebb lett a szín, neked volt ilyen problémád?
2014. okt. 9. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!