Melyiket vegyem? (lent több infó)
Figyelt kérdés
sony ericsson x10: Sokat akadozik? Élmény vele netezni?
iphone 4: A bluetooth meg lehet oldani hogy fájlokat is át tudjon küldeni? És a flash az nagy probléma hogy nem támogatja vagy azt is meg lehet oldani?
htc desire hd: Szép a kijelzője?(kép,filmnézés stb)
Melyiket vennétek és miért? Nem tok választani
2011. jan. 4. 17:39
1/7 anonim válasza:
iphone vagy desire de inkább desire (most jönnek amjd az ályfón fanok és mondják hogy azt vedd) szerintme nagyon zárt az iOS . Az android bővithető millió alkalmazás stb egyszóval Desire (az x10et nem emlitem mert a tudása nem egyenlő két ellenfelével szembe :D)
2/7 anonim válasza:
Én igazából nem vagyok iphone fan, de szerintem azt érdemes venni, ha feltöröd. Meg lehet oldani, hogy bluetoothon tudjál fájlokat küldeni(pl iBluenova), sőt a wifit és a mobilnetet is meg tudod osztani bluetoothon. A flash playerrel kapcsolatban, már található egy csomó projekt, amik azzal foglalkoznak, hogy az iphone lejátsza a flash tartalmakat(pl. Smokescreen), egyébként nem nagy probléma(szerintem), hogy ha nem támogatja. Igaz az ára is megvan, mondjuk már kezd lejjebb menni. Ja még annyi, hogy az iphone-on a filmnézés sokkal élvezetesebb.
3/7 anonim válasza:
Árban a kettő nem egészen egy kategória, ahogy teljesítményben sem. Alkalmazások terén azért appstore sem panaszkodhat, X10-en régi android van, akkor már inkább Samsunk Galaxy S, az nagyjából egy árban van iphone-al, és egy szinten is. Ha androidit akarsz, full érintőképernyőt, és pénzed is van rá, akkor Samsung.
4/7 anonim válasza:
Megjegyezném, hogy a HTC 99%-ban qrva jó telefon, az akkuja viszont nem egy ilyen gépbe termett, nagyon gyorsan lemerül. 18:09 voltam
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jan. 4. 18:57
6/7 A kérdező kommentje:
na és mit gondoltok a nexus s-ről
2011. jan. 4. 19:16
7/7 anonim válasza:
Win7 phone nagyon eltér a többitől... Szerintem nem annyira jó, volt már a kezembe ilyen HTC, nem tetszett... Ellenben az androidos telók jók... én azokat ajánlom...
De ha ilyen sok pénzed van vehetsz nekem is egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!