Miért van az, hogy nem érzékeli a telepített illesztőprogramot a a számítógép? (samsung s5230) Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Eddig jó volt. még ma is raktam rá játékokat, alkalmazásokat. amikor még 1x be akartam dugni, akkor már nem volt jó. Mi lehet a probléma?2011. jan. 4. 17:34
1/4 anonim válasza:
ma nekem is ezt csinálta a gép lg telefonnal rádugtam a gépre és kiírta hogy uj hardver de magától telepítette amit kell
2/4 anonim válasza:
Esetleg nézd meg az eszközkezelőben, hogy jelez-e valamilyen hibát az eszköznél(s5230), ha igen, katt rá egyet és a menüsor alatt megjelenik egy piros X-es számítógép ikon, arra kattints rá, ezzel eltávolítod az illesztőprogramot (de ne legyen bepipálva az, hogy a számítógépről is törölje), majd indítsd újra a gépet. Ez általában segíteni szokott.
3/4 A kérdező kommentje:
hát. nekem úgy van, hogy még 2 órája ment, de azóta nem..:S és a telefon azt írja ki, hogy csatlakoztatva, de a gép nem érzékeli...valamikor amikor bedugtam azt írta ki, hogy illesztőprogram nincs telepítve vagy valami ilyesmi, pedig én már amikor megkaptam a telefont akkor telepítettem és azóta jó volt, de most nem tudom, hogy mi történt :(
2011. jan. 4. 18:12
4/4 A kérdező kommentje:
és a kezelőben sem mutatja a telefont.. :S
2011. jan. 4. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!