A Symbian tényleg annyira rossz, mint ahogy sokan mondják? Vagy csak mindenki el van ájulva az Androidtól?
na hát gondoltam én, hogy el van túlozva ez a symbian téma!
meg valahol olvastam, hogy az androiddal úgyis csak a baj lesz, pont, az agyon fejlesztgetések miatt.
Nem tudom igaz-e, lehet, hogy csak szóbeszéd!
"Viszont még egyetlen korrekt indokot sem olvastam arról, hogy miért is annyival jobb."
na akkor most hallasz.
5800-m egy héten kétszer újraindult,tetűlassú volt, régi n70-em 20 másodperc alatt nyitotta meg a képgalériát, n97 1 héten egyszer fogta magát és kikapcsolt.
androidot használok 1 hónapja, azalatt semmi fagyás, semmi ujraindulás, semmi akadás.
na remélem kielégültél
hülyegyerek
na azért a stílusodon változtathatnál.....
te vagy az első és egyetlen aki ezt írja, a többiek meg nagyrészt dicsérik
Akkor felállítom a megfelelő statisztikát...:)
jaaa :D akkor bocsi, azt hittem, hogy a válaszolónak írtad!
Ne haragudj!
Összegezzünk:
Először is: mindenkinek más a véleménye. Valaki agyondicséri az Androidot, a nagy "modern emberek", és vannak azok, akik reálisan gondolkodnak, és nincsenek elborulva az Android nagy tudástól, ami lényegében csak annyival jobb a Symbiantól, hogy újabb, mert más logikusabb magyarázatot nem hallottam rá.
Margóra megjegyzem, hogy nem telik bele 3 év, és jön egy "Symdroid", ami lesöpri mindkettőt, és mindenki azt fogja isteníteni... elég szánalmas. Nem értem... én S. telót akarok, csak azért is; meg alapból nem vagyok olyan, aki mindenből a legjobbat akarja- bár nem is biztos, hogy az android a legjobb... de ezen felesleges vitázni. Mindjárt jön egy Android- fan, és majd jól leolt, hogy ne pattogjak, mert blablabla. :) Egészségetekre! Szerintem mindenesetre semmi különbség sincs köztük, hiszen mindkettő ugyanarra szolgál, csak más formában, és az egyik újabb. Ennyi. Mindenki azt követi, ami épp menő, ami a divat :) Ez van, én megelégszem a régimódival is :)
Az Android JOBB... És miért?
Mert gyorsabb, stabilabb (bárki bármit mond), testreszabhatóbb (hiába vannak témák Symbianra)!
Csak a Nokia ragaszkodik hozzá, pedig szerintem telefonáláson kívül másra használhatatlan!
A kérdezőnek:
"Vagy csak mindenki el van ájulva az Androidtól?"
Nem véletlen, hogy sokan szeretik, többek között a fent említett okok miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!