Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S mi lehet a baja?

Samsung Galaxy S mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Nemrég vásároltam a készüléket és, olyan probléma lenne vele hogy hívás közben elsötétül a kijelző, és nem lehet elérni a hívás közbeni funkciókat sehogy sem hiába nyomkodom az oldalát a gombokat semmi és így még letenni sem tudom.

És nagyon zavaró ha pl valaki nem veszi fel a telefont és beadja a hangpostát és egyszerűen sehogy sem lehet lerakni.

Mi lehet a baja és egyáltalán mit lehetne vele kezdeni?

Hívja fel a boltot és gariba csere?

2011. jan. 3. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Van rajta távolság érzékelő, ha a fejedhez rakod elsötétül mindig a kijelző. De elvileg ha elemeled vissza kell jöjjön a kép. Vissza gombra mit mond?
2011. jan. 3. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:

huh nem tudtam hogy ilyen van :)

De az baj hogy sajnos nem még a fülemhez sem rakom szinte és elsötétül, és ha elveszem sem jön vissza:(

2011. jan. 3. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

milyen rom van rajta? frissítsd kiessel (ha telenoros vagy tudod 2.2-re)

szoftveres eredetű lehet a gond

2011. jan. 3. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Telenoros vagyok, de a készülék független, akkor is tudom frissíteni?
2011. jan. 3. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!