Milyen alkalmazással tudom letölteni a gmail fiókomból a dokumentumaimat Androidon?
Figyelt kérdés
Amikor megnyitok egy levelet, a csatolmánynál csak a "preview" van kiírva (legalábbis office és pdf fájloknál). Docs To Go progi van a telefonomon, ennek a proginak a teljes (fizetôs) verziójával le tudom tölteni? Vagy milyen alkalmazás kell hozzá?2011. jan. 3. 15:15
1/5 anonim válasza:
Nekem gyárilag van Gmail kliensem. Azzal működik. Marketen fenn kell lennie vagy töltsd le a K9 Mail-t.
2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen nekem is van gyári gmail-kliensem, de csak azt írja ki a leveleknél, hogy " preview"-letöltés, ilyesmi sehol...
2011. jan. 4. 16:00
3/5 anonim válasza:
Nálam van download is bármi is legyen a csatolmány. Akkor viszont marad a K9 mail
4/5 anonim válasza:
nálam is csak preview van galaxy s-en. Úgy oldom meg, hogy a böngészőből belépek a gmail-be.
5/5 A kérdező kommentje:
Már megoldottam... az utolsó válaszolónak: marketrôl töltsd le a Save my attach nevû alkalmazást, én azt használom.
2011. jan. 7. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!