Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől néz ki úgy az LG Optimus...

Mitől néz ki úgy az LG Optimus Gt540 telefonom kijelzője mintha betört volna? (többi lent)

Figyelt kérdés
A szobámba hagytam a telefont és mire visszajöttem úgy nézett ki mintha betört volna a kijelzője! De nem kívül hanem belül! 1 hete vettem még garanciális! És senki nem nyúlt hozzá! Mit tegyek?
2011. jan. 3. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Vásárlás helyén jelentkezz a készülékkel és a papírjaival és olvasd fel nekik azt a kérdést amit nekünk írtál ide.
2011. jan. 3. 08:53
 2/10 A kérdező kommentje:
oké! :) de amúgy tele van a bal oldala színes csíkokkal! :S
2011. jan. 3. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor szépen viheted vissza..
2011. jan. 3. 09:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Vissza is viszem! Csak attól félek nem fognak nekem hinni!! és szervízbe küldik és fizethetek 40 ezret!
2011. jan. 3. 09:06
 5/10 anonim ***** válasza:
hőváltozástól elpattanhatott. Ha betörted volna, az elején is lenne külsérelmi nyom
2011. jan. 3. 09:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2011. jan. 3. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem csak attól, nekem is tört már be úgy, hogy kivülről és kikapcsolva semmi se látszott, a szervíz szerint feszült a kijelző panel, kicserélték.
2011. jan. 3. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Értem! :) Köszönöm! ;) Lehet hogy nekem is az lesz a baj! :S
2011. jan. 3. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Megcsinálták gariba?
2011. jan. 19. 16:25
 10/10 anonim válasza:

Hallod nekemis ez történt de ma!

És nekem is ugyan ez volt ágyon hagytam mire vissza mentem már ilyen csikos szar volt mintha betört volna leadtam szervízbe(vodás) de azt mondták én törtem be..(mikor karcmentes a telefon ja és már fél éves):(:D:(

2012. jan. 21. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!