Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy 3 vagy Htc smart?

Samsung galaxy 3 vagy Htc smart?

Figyelt kérdés

Ezek mellett még gondolkoztam ezeken is: Samsung Wave, Nokia c6 és Zte Blade, htc wildfire.

Tapasztalatokat várok, hogy kinek mi vált be és szerintetek melyik a jobb?

Vodafonnál szeretném vagy max függetlenül és olyan 30 a plafon

2011. jan. 2. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Blade van, a kijelzője miatt vettem meg, elégedett vagyok vele. Ha érdekel, keress rá itt gyakorikérdéseken, valamelyik topikban már írtam egy hosszabb leírást róla.
2011. jan. 2. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Wave brutál jó hardware,legjobb kijelző,gördülékeny gyorsaság,vékony masszív,jó kamera,vicces áron.Mi kell még?
2011. jan. 2. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül a Galaxy3, a Blade és a Wildfire androidos. a többi nem. egy okostelefonnál alapvetően az a kérdés, hogy mennyi program elérhető hozzá, milyen könnyű hozzájuk jutni, telepíteni stb.

a nem androidos telefonok (különösen a Smart a maga egyedi oprendszerével) eléggé hátul kullognak ebből a szempontból.

az androidosok közül a wildfire nem ajánlott, mert gyengécske (a proci 2 éves benne).

marad a galaxy 3 és a blade.

nekem az elöbbi van, nagyon meg vagyok vele elégedve, de a blade-ról is sok jót halottam már.

2011. jan. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!