Pkkiller kérdése:
Meik a job teló noka e75 vagy soni ericson xperia x10 mini pro? Ameik job telefon szerintetek azt veszem meg.
2011. jan. 2. 18:04
1/7 anonim válasza:
Amelyikben van helyesírás-ellenőrző.
2/7 anonim válasza:
Igen, én is pont azt akartam írni, amit az első. Szerintem azt a pénzt, amiért telefont akarsz venni, helyesírás korrepetálálsra költsd!
3/7 anonim válasza:
JahJah....oltsátok a népet!! :D:D Na figyelj. Az a két készülék messze nem egy kategoria. Az E75-ről: Symbian van rajta, amely mostanában nagyon elvalut lett, mégis az E75-öshöz pont találó. Viszon egy nagyon impozáns telefon, amellyel nem futkos mindenki. Mint telefon, sokkal használhatobb mint a kicsi Sony Ericsson...van neki normális képernyője, billentyüzete és fémháza.. Viszont rengeteg probléme van a software-vel. Sokat akadozik, gyakran használhatatlan a wi-fi, mint a legtöbb E szériás telefonban. A Sony egy kis vakarcs, műanyag és stilustalan, viszont összeszerelése kifogástalan(Minden kis Sony rajongót megkérek ne pofázzon, amilért rajon a telefonért mert neki is olyan van...). Igazi erössége az oprendszere. Android...az Android. Napjainkban nagyon jól használható oprendszer, amelyre rengeteg alkalmazás van és a szorakoztatás és multimédia terén is otthon van. A 2 telefon közül te kell dönts, h neked mi fontosabb. Egy jó oprendszer, vagy egy jó telefon. Am nem értem oan kicsi képernyőre minek Android?? hülyeség. Ha már fektetsz telefonba és Androidot akarsz, akk ne olyan kicsit vegyél, hanem egy normális telefont, mint a Galaxy S(képernyője a legszebb a piacon, gyors és anyagától eltekintve nagyon jól összevan szerelve). A 2 közül talán a Nokiát venném. Ha már Androidot akarsz ne vegyél olyan kicsi lepkefing telefont mint az X10 mini pro...Biztos h a Nokiát venném, anyaga, eleganciája és stabilsága miatt. Viszont az oprendszere hagy némi kivánnivalót magaután....de nagyon jól használható és egyszerű...
4/7 A kérdező kommentje:
oké am meika legjob nokia amibe van wi-fi jó nagy a képernyője és jó android van benne?
2011. jan. 7. 16:42
5/7 anonim válasza:
Sajnos egy Nokiában sincs Android. Ha Nokiát akarsz venni, amely elegáns és qwerty-s, akk vedd az E75-öt, mert minden Nokián Symbian van(amelyik kicsit komolyabb). De ennyi pénzért biztos Androidot(oprendszerileg) vásárolnék, de ha Nokiát vennék, akk az E75 is megtenné. Csak reménykednék h semmi probléma nem lesz vele. De ha már 100-asban gondolkodsz, akk Galaxy S. :)
6/7 bp1985 válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
anyádnak kel a helyesirás elenörző
2011. jan. 9. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!