Mlyen véleményetek van a sony xperia x8-ról?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 11:16
1/3 anonim válasza:
Nekem az van, szeretem.:) Külsőleg nagyon szépnek látom, bár az anyagminőség nem a legjobb(kicsit recseg). Az Android op.rendszert nagyon megkedveltem, nem bonyolult, gyors és igazán testre szabható. Hangminőségre eddig még nem volt panasz, én is jól hallok, SMSt könnyű vele írni, azt hittem nehezebb lesz, de nagyon jól elboldogulok. A szabványos csatlakozók miatt bármilyen fülhallgatót használhatok, ami kell is mert a gyári füles elég gyenge, de egy jobb minőségűvel igazi zenegép lesz az X8. Kamera fixfókuszos, de azért ha nincs kéznél igazi fényképezőgép, akkor megteszi. Röviden ennyi. Az Android 2.1re frissítés is könnyen ment.
21/L
2/3 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Jó kis telefon, megéri megvenni...én imádom :D
3/3 annáá. válasza:
Én is nagyon szeretem:D és tényleg recseg picit a hátlap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!