Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Körülbelül 30.000 Ft-ot szánok rá. Melyik a legjobb telefon amit ki lehet hozni ennyi pénzből?Független vagy Vodafonos telefonra gondoltam.2011. jan. 1. 21:07
1/8 anonim válasza:
Samsung érintőképernyős valamit :D szerintem
2/8 perettyó válasza:
milyen stílusura gondoltál mert tapimobilból nagyon kevés van ami max 30 ezerből kihozható és nem kuka szökevény.
de ha nem kell tapi mobil meg a vodafone lehet tmobil
T-Mobile VAiry text 2 (asszem eze neve)ez egy 2mp es kam erával,wifivel,qwertí billentyűvel és érintő képernyővel ellátott telefon ennek am lista ára 21000 forint vagy akár használtan egy Nokia E51,E63,vagy ha szerencséd van akkor jó állapotu Nokia N95 vagy samsung omnia 1
3/8 anonim válasza:
Annyiért a vodafone 845 érintős , wifis
4/8 A kérdező kommentje:
Valami érintősre gondoltam Pl: samsung galaxy 3 vagy wavw vagy omnia esetleg 5230 . Gondolkoztam nokiában is esetleg 5230 de ezek csak körülbelüli elképzelések. Valakinek ötlet? Esetleg tapasztalat?
2011. jan. 1. 21:34
5/8 perettyó válasza:
az 5230 jó de a többi se rossz csak nem épp 30 ezer forint
6/8 perettyó válasza:
omniából is az 1 széria meg használt
7/8 anonim válasza:
Samsung LG és egyéb fosokat ne.Tapasztalat,és dolgoztam is ilyen helyen,tudom mit mondok. Az új telók sorra megadják magukat,túl zsúfoltak.Én a HTC vario II-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!