Van egy iphone 4-em külföldi orange függő! A készülék talált, az lenne a kérdés hogy letudják-e tiltani? Még nincs rá unlock 4.2.1 van rajta!
1. ha rendörségi feljelentést tesz ez már nem az a kategoria hogy ne törödnének vele.
2.ha nálad találják simán perbefognak.
3.attól hogy függetleníted attól az imei szám marad és az alapján kitudnak tiltani a hálózatról illetve betudnak mérni
szerintem add le elhiszem hogy csábít hogy 200 ezres telód legyen de ha bemérnek és mondjuk kiderül hogy "elloptad"(találtad,elloptad egy kutya ha nem adod le)lehet meguszod pénz bírsággal de ha esetleg olyané volt hogy 20 forintért eltöri lábad akkkor készülj egy verésre
Ha nem legálisan került hozzád, akkor illegálisan.
Az illegálisan birtokolt holmival mármit teszel, az szintén illegális (kivétel a visszaszolgáltatásra tett intézkedés).
Ráadásul ha képes vagy a kártyád is beletenni, akkor sok jóra ne számíts.
Muteroméknak étterme van.
Egyik reggel egy pinceablak nyitva. Hív hogy nézzem meg.
Már nem volt ott senki, viszont egy telefont elejtett a hívatlan látogató. Nem vittek el semmit.
Mérlegeltem: nem volt kár, lehet hogy csak egy kapatos fiatal bújt be aludni egyet, ha feljelentjük, nagyon megszívhatja. Ha viszont nem adom vissza a telóját, és engem kapnak el vele mert nem emlékezve hol veszett el, bejelenti, akkor én szívom meg. Így kalapács alá került, onnan meg a kukába.
Gondolj bele, ha a telefon nem csak elveszett, hanem mondjuk kirabolták, majd a telefont eldobták valahol, akkor olyan sz@rba nyúlsz vele, hogy azt el se tudod képzelni.
Régen javítotam telefonokat. Egyik nap jön egy ipse, hogy nézzem már meg a telefonját, mert nem tudja bekapcsolni.
Télleg nem ment. Rakom a töltőre, tölt. Bekapcsol. Azt monja nekem, mindig ez a baj, és amikor kéne, nem tud telefonálni, meg a simmel is vacakol és sürgős lenne a javítás. Beraktam a simem, jó volt. Mondom hagyja ott, megnézem. Nem hagyta, elment. Háromnegyed óra! múlva ott tolongtak a rendőrök nálam, hogy egy frissen lopott telefonba hogy került a kártyám. Egy délutánom ment rá hogy elmeséljem a yardon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!