Muszáj fiókot nyitni az iphone-hoz egy bankszámlaszámmal ahoz, hogy bármit letöltsek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 18:35
1/5 anonim válasza:
Nekem Ipodom van, és én csak akkor tudtam letölteni bármit, ha tesóm megadta(mert nekem nincs bankkártyám).Persze nem bíztunk benne,meghogy talán nem kéne megadni,de másképp nem tudtam semmit leszedni App Store-ról.Így megadta,és ment.Csak Free-t szedek le,mert a fizetőseket na inkább nem.Próbáltunk tesómmal valami Jailbreak-et szerezni,h ne kelljen fizetni(fel kell törni),de nem ment,nem sikerült.Úgyhogy szerintem más megoldás nincs,csak ha megadod,de nem lett belőle semmi,nem szedtek le róla pénzt.
2/5 anonim válasza:
Lehet itunes profolilt bankszamlaszam nelkul is csinalni, de ugy csak az ingyenes alkalmazasok erhetok el, fizetoset csak akkpr lehet, ha van dombornyomott kartyad
3/5 anonim válasza:
Tudjátok az a szánalmas, hogy a teló 220 ezer, tele van hibával, ráadásul a csomó szoftver is pénzbe kerül hozzá.
4/5 anonim válasza:
nem akarok vitatkozni, kinek mi a szanalmas, mindenkinek joga van olyan telot venni amilyet akar, amilyen megfelel neki. nem ertem, hogy puszta irigysegbol miert kell szidni az iphonet
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Ajándékba kaptam az iphont ha már megvan próbálok érdeklődni felőle.Én is úgy gondoltam csak free-ket töltök le mert a gatyám rá megy!Nekem ezt hozta az angyalka!!hát így ez van!amúgy nem lenne rá pénzem!!
2011. jan. 2. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!