Samsung S5230hoz hasonló telefon külsőleg van esetleg?
Figyelt kérdés
Az a telefon engem külsöleg nagyon megfogott viszont nem hallottam szegényről eddig még semmi jót. Nem tudtok hasonló telefont? Tudásba nem kell nagy nekem az is elég amit az tud. Csak telefonálásra és sms-ezésre használnám. Köszönöm.2011. jan. 1. 13:40
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!! Kezdek nagyon felé hajlani:) Meg az is felé vonz, h körbe nézve elég sok mindent lehet hozzá venni.
2011. jan. 2. 09:47
12/15 anonim válasza:
Ne aggódj, amelyik válasz lesz@rozza az s5230-at azt mind "perettyó válasza:" írta. Nála ha ez a betű és számkombináció megjelenik, elborul az agya.
:)
13/15 A kérdező kommentje:
Megvettem:) És nincs vele nekemse gondom:) Sztem az árát megérte:)
2011. jan. 6. 10:19
14/15 perettyó válasza:
XD nem csak én szarazom nem borul el az agyam csak próbálom ókítani a népet hogy miért nem szabad megvenni de ugye a kérdések amik olyan hibákra utalnak ezen az oldalon az s5230 al kapcsolatban amiket más telefon nem produkál (pl adatokat akar bekapcsoláskor feltölteni a pc re) az is az én agy szüleményem ugye meg az is hogy tele vannak vele,a használt kereskedések,szorják öket a szolgáltatók stb stb XD
15/15 A kérdező kommentje:
Sztem felesleges ezen vitázni meg oltogatni akárkit. Legább annyi embernek tetszik amennyinek nem. Legább annyi embernek nincs vele gondja mint amennyinek van. Akinek tetszik és megfelel annak megfelel akinek meg nem az ugyis keres másikat...
2011. jan. 6. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!