Smasung s5230-ason hogy lehet beállítani a hátteret? Mindig ki akarja ollózni amikor beállítanám
Ha fogod a sarkát annak a négyzetnek amit látsz a kép közepén, akkor ki tudod húzni úgy, hogy a kép teljes egészében benne legyen és akkor jó lesz a háttér! Csak ha álló képet raksz be, akkor ugye csak a középső képernyőn lesz jó a háttér, a két szélsőn nem.
Mondjuk én nem is használom csak a középsőt, a baloldalit csak ritkán nyitom meg, ott van a naptár.
köszi
és azt hogy tudom megcsinálni hogy pl csak középen legyen kép és a szélső pl naptár vagy nevek vagy ilyesmik legyenek?
köcce sikerült
és nekem olyan, a kamerátt illetően hogy mintha oldalt lenne beszerelve a kamera
tehát kamerázáskor minden jó, visszanézéskor pedig oldalt van az egész és amikor kinagyítom véletlen (nem tudom hogy kell kinagyítani, elmondhatná valaki hogy hogy kell) akkor pedig jól áll, de a beletekerős, lapozós része viszont ferde
ez normális?
a wiidgetet sikerült behúzni a többi közé kösz
a kamerázás tökéletes, tehát nem fényképezés, hanem kamera felvétel, mozgókép
amikor megy afelvétel az tökéletes
de amikor visszanézem a videót, akkor oldalra kell fordítanom a telefont ha meg kinagyítom a videót akkor normálisra visszafordíthatom a telefont, de akkor meg a tekerője van oldalt
ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!