Nokia 5230 leáll a videó. Mitől?
Figyelt kérdés
kaptam egy 5230-as telót és amikor kamerázok úgy 1-2 percig és utána lejátszom egy ideig megy a videó utána a kép megáll ott ahol van a hang meg megy tovább mitől van fontos kérlek segítsetek!2010. dec. 31. 12:26
1/3 perettyó válasza:
ha csak 1 videónál van akkor sérült a fájl, ha összesnél akkor kamera hiba vidd vissza de mileött ezt megteszed állítsad be ezt:
Kamera->videomod->opciók->beállítások->használt memoria->és állítsad úgy hogy a memokarit használja.illetve a képminőséget tedd maximumra ha így se jó akkor szerviz de ez nem tipus hiba az tuti
2/3 anonim válasza:
szóval mikor megcsinálod a videót utána pedig elindul nem játssza le végig? nem hinném, hogy akmera hiba lenne,mert ilyenkor egyik telónál (legalábbis az én Nokia 5310esemnél sem játszotta le) sem, de ha bemész a Galériába a videókhoz és ott elindítod a videót akkor megvan az végig!
Remélem érthetően mondtam el és tustam segíteni.:)
Boldog Új Évet!:)
3/3 perettyó válasza:
nekem végig játsza az 5230 am tehát nem az van amit az elöttem író mond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!