Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung wave S8500 vagy...

Samsung wave S8500 vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatok?
2010. dec. 31. 09:07
 1/8 Lipécz Dani válasza:
galaxy S
2010. dec. 31. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Galaxy S!!!

Tapasztalat:Nem bírom letenni a kezemből,annyira jóóó!!!!:D

2010. dec. 31. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:
És nem rossz, hogy nincs vaku-ja? Fehérben mikortól lehet kapni?
2010. dec. 31. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
amíg olyan telóm volt,aminek van vakuja,sohasem használtam,tehát egyáltalán nem rossz....különben is,nem fényképező gépet veszel,hanem telefont...nem az az elsődleges célja hogy fényképezni tudjon...
2010. dec. 31. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Galaxy s. En most is arrol irok :P

tehettek vna ilyen draga telefonba vakut bar az elozo telefonommal ha kepet csinaltam elso dolgom vt h kikapcsoljam.

2010. dec. 31. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát...a 2 telefon ugyanazt tudja, csak a wave-n van vaku, meg lehet vele normálisan fényképezni, a galaxy s-re meg jelenleg több alkalmazás van.

Nekem Wave-m van, úgyhogy én ezt mondom xD :)

2011. jan. 1. 21:54
 7/8 anonim válasza:

Galaxy S! Az alap rommal lassú, viszont a legújabb hackelt frissítésekkel annyira gyors,hogy tényleg nincs még 1 telefon ami ezt tudná:) aki nem hiszi próbálja ki nyugodtan:) ráadásul a mostani okostelefonok csak úgy sz*pják az akksit, galaxy-n pár óra az időtartam folyamatos használattal, frissítéssel viszont jelentősen megnő!:)

csak ajánlani tudom!

peace :-)

2011. jan. 9. 01:50
 8/8 Zsolttötötötötö válasza:
Akkor vegyetek műanyag tömegtelefont, ami kevesebb ideig bírja, de drágább.....persze h VÉV
2011. jún. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!