Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy Nokia 5230-asom és...

Van egy Nokia 5230-asom és valamiért eszi a pénzem, de nincs megnyitva az internet mert mindig rákérdez mielőtt megnyitnám és az ikonja sincs kint. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tettél ki valami olyan minialkalmazást az asztalodra, ami pénzt vesz le, pl facebook, twitter?
2010. dec. 30. 21:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Valószinüleg van olyan progi rajta(pl:időjárás)ami automatikusan frissíti magát a neten keresztül.
2010. dec. 30. 21:54
 3/12 perettyó ***** válasza:
valószinü bekapcsoltad az online térkép frissítést és nem megfelelően léptél ki a térképek alkalmazásból kapcsold ki majd be a telefonodat
2010. dec. 30. 22:10
 4/12 A kérdező kommentje:
minialkalmazásokat nem tettem ki. Facebook-ot használom de az ingyenes. (Próbáltam öcsém SIM kártyájával, dominós, 0 forintja van rajta) és a gps is működött. Az online térképfrissítést pedig nem fogadtam el mert rákérdez. A kikapcsolás sem segít, több napja tart ez.
2010. dec. 30. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:

A facebook elérése ingyenes, minden vele kapcsolatos adatforgalom (üzenetek írása, minden oldal betöltése) viszont pénzbe kerül. Még akkor is, ha az ingyenes net start csomag van neked. A weboldalán is világosan leírják ezt, nincs olyan hogy minden ingyen van. Ha magáért a net használatért nem kell fizetned, akkor is behajtják a rajta keletkezett adatforgalmat:

[link]

Azzal kezdődik hogy havidíj nélküli, adatforgalom alapú csomag.

* Internet- és WAP-hozzáférés

* Havi, időszaki és napidíjmentes, kizárólag a forgalmazott adatmennyiséget számlázzuk

* Adatforgalomra alkalmas készülék T-Mobile-nál történő vásárlásakor automatikusan bekapcsoljuk

* Kizárólag alkalomszerű mobiltelefonos böngészéshez ajánljuk!

Szóval ha te facebookot használsz, az is fogja enni a pénzedet. A linken ott van az ára is.

2010. dec. 30. 22:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezt értem, el is olvastam még régebben. De akkor hogy lehet az, hogy öcsém telefonjáról is tudtam facebookozni úgy, hogy nincs pénz a kártyáján (0 forint)?
2010. dec. 30. 23:18
 7/12 anonim válasza:
ha felmész a netre akkor a kapcsolat választásánál mit szoktál választani?
2011. jan. 22. 22:06
 8/12 A kérdező kommentje:
nem emlékszem pontosan a nevére, de kettő van és nem a wap-ot. Holnap megírom hogy pontosan mit :D
2011. jan. 23. 21:32
 9/12 anonim válasza:
a sima internet?
2011. jan. 24. 19:07
 10/12 A kérdező kommentje:
igen
2011. jan. 27. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!