Csak engem irritál szörnyen a Samsung Galaxy S reklámja? :S
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 20:46
2/8 anonim válasza:
Miért irritál?? Mert elmondják, megmutassák mennyi minden jó van benne és neked mégsem futthatja rá?? Tehát irigy vagy?? Mert szerintem jópofa reklám, főleg mikor a végén MrRöfi megkérdi, hogy ezzel sört lehet nyitani szerintetek...xDxD
3/8 anonim válasza:
HoHo. Én a 2. dik vagyok. Az 1. megjegyzést nem én füztem a témához. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Szimplán csak az emberek irritálnak benne, főleg az a nő.
És hülyeségeket ne írj légy szíves, nem a telefonra mondtam, hogy idegesít, csak a reklámra. Amúgy Samsung Montém van, szerinted irigynek kéne lennem? -.- Ne magadból indulj ki.
Hát mindegy, úgy látszik én vagyok az egyetlen, akit idegesít :D
2010. dec. 30. 22:15
5/8 anonim válasza:
Jah. Úgy már értem. Megértelek, mert tényleg nem a legjobb alakitások, azok, ahogy probálják tenni a hülyét...Mintha életükben most látnának elöször egy olyan telefont, vagy a csaj mintha életében nem ejtette volna ki a Google szót, de am semmi problémám nincs vele. Am nem magamból indulok ki mert egy Galaxy S boldog tulajdonosa vagyok. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Pont ez idegesít benne, hogy olyan hülyének tettetik magukat, más bajom nekem sincs.
2010. dec. 30. 22:51
7/8 anonim válasza:
Jó neked, hogy csak ezt az egyet én mindet utálom.
8/8 anonim válasza:
így már értelek
ez goglé beszólás meg a számítógépemre szeretnék androidot vagy akkor számítógépet és a telefont
ez nem normális!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!