Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia X10 mini Pro-m van és...

Xperia X10 mini Pro-m van és jól látom hogy pár dolog ingyenes benne?

Figyelt kérdés
Korlátolt előfizus vagyok és a telóba azt vettem észre hogy a Market,youtube és MSN ingyen működik benne vagyis nem szedi le a pénzt a telómrol.Főleg hogy lebeszéltem és csk 41 Ft van rajta és ígyis ingyen MSNezek meg töltök le dolgokat a Marketből.Ez lehetséges?
2010. dec. 30. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Osztálytársammal is így van. 0Ft-tal tud bármit csinálni a telefonján. (LG KP502) Gondolom T-mobile-s vagy. Amúgy nem, nem ingyenes. =) csak a facebook
2010. dec. 30. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam én is, kártyás vagyok, 2 ft-os egyenleggel. A market és a youtube nekem is bejön, de ha rámegyek valamire, kiírja hogy network error.
2010. dec. 30. 18:16
 3/8 A kérdező kommentje:
T-mobilos vagyok de ez a 3 dolog ingyenes.Pedig nemis Wifi miatt meg korlátozott is vagyok szal nemtudok számlát csinálni.Meg mikor volt a kártyámon 700 Ft akkor se húzta le a net.Persze a rendes címeknél leszedi.meg ha a rendes facebookot használom nem pedig az ingyenest akkor is.Érdekes.
2010. dec. 30. 18:21
 4/8 A kérdező kommentje:
18:16-os Próbáld azt hogy a telóba engedélyezed az adatforgalmat és úgy nem jön be az error.Mert az nekem is bejön ha le van zárva az adatforgalom.
2010. dec. 30. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:

A 0.facebook megy, tehát engedélyezve van. Meg működött is, amíg le nem szívta véletlenül az egyenlegem a google maps... -.-

Akkor még nem volt APN tiltó widgetem.

2010. dec. 30. 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:
igen a map meg a beépitett facebook alkalmazás nekem is leszívta mire rájöttem hogy mi van ingyen és mi nincs ....
2010. dec. 30. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdekesség: Ha a 0.facebook-ot nyomod 1 óra hoszán keresztül akkor meg tudod nyitni a többi oldalt is amit eddig nem :) pl: youtube vagy iwiw vagy bárm! próbáld ki :P
2010. dec. 30. 19:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát valahogy meghackeltük XD ugyhogy akkor használjuk is ki amíg lehet XD
2010. dec. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!