Veszett el már a telefonotok? Ilyenkor mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Nekünk azt mondták, hogy nyolc napot várni kell, mert lehet, hogy addig beadja a "becsületes" megtaláló a telefont. Nyoma sincs azóta.
Ha egy olyan izéfickó találta meg, és nem gyakorlott ebbe, nem veszi ki a sim-kártyáját és könnyen rátalálhatnak.
Viszont ha egy utcai banda, talán elég gyakorlottak, hogy kivegyék a kártyát, és mondjuk fél év múlva visszarakják. Ilyenkor mit tegyek?
2010. dec. 30. 15:58
1/5 perettyó válasza:
attól függ hol vesztetted el ha buszon akkor menj be az ügyfélfogadó irodába és kérdezd meg amugy meg a rendörség sokat nem fog csinálni mert naponta van nekik 1000 meg 1 ügyük de a szolgáltató ha bemész hozzá a szerződéssel illetve egy személyivel nagyon szivessen belövi neked hogy hol van vagy tudom sovány vigasz de litiltja a telefont és legalább a megtaláló sem tudja használni
2/5 anonim válasza:
Egyrészt, a szolgáltató nem fog a telefon után nézni csak ha megtetted a feljelentést, másrészt ha kiveszi a kártyát (amihez nem kell gyakorlottnak lenni mivel azzal a kártyával úgyse tudja használni) IMEI szám alapján is le lehet nyomozni, elég ha be van kapcsolva a telefon... De 3 tapasztalat alapján mondom hogy keresztet vethetsz rá (az egyiknél megvolt a tettes, mégse csináltak semmit csak megbűntették pénzre)
3/5 anonim válasza:
ha előfizetéses vagy, akkor hívd fel a szolgáltatót és tiltasd le a kártyát
4/5 anonim válasza:
Sajnos ez már nem lesz meg.
Amúgy meg most mondjam azt, hogy hülye voltál, hogy nem vigyáztál rá jobban? Nekem már kb 10 éve van mobilom és már legalább 10 db volt és még soha semmikor nem hagytam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!