Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE X8 telefonról néhány kérdés!?

SE X8 telefonról néhány kérdés!?

Figyelt kérdés

Melyik mappába találom a hangrögzítőt?

Amikor a gépről a telefonra rátettem egy 20 perces filmet, akkor azt hova teszi? Mert tudom hogy ki kell jelölni hogy hova mentse, és én azt jelöltem hogy a Bluetooth-ra mentse de nem találom sehol :SS

Mik ezek az alkalmazások: Creatouch, Tower Bloxx NY, RoadSync, Wisepilot?

Ha a Marketről letöltök valamit, akkor gondolom az nem ingyenes...Igaz?

Bocsi, tudom hogy unjátok az ilyen kérdéseket, de a használati útmutatóba nincsenek benne :))

2010. dec. 30. 15:08
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit hogy amikor küldök egy üzit, akkor az a, e, u stb. betűkre hogy tudok ékezetet tenni?
2010. dec. 30. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nézted már a Marketet akkor láthattad, hogy minden mögé oda van írva, hogy FREE. Na ez annyit jelent, hogy ingyen, de ha mobilnetet használsz akkor az adatforgalom után a szolgáltatód felé fizetsz.

Kell egy fájlkezelő, mert úgy nem is fogod megtalálni a bluetooth mappát. Ha a betűkre hosszan nyomsz akkor előjönnek az ékezetes változatok.

Az általad felsorolt alkalmazások közül pedig, a Towerbloxx az egy játék, a Wisepilot pedig egy online navigációs progarm, a roadsync pedig egy szinkronizációs program és a Creatouch-ról meg [link] itt bővebben. De szerintem egyszerűbb őket kipróbálni őket, mint hogy itt kérdezd meg, hogy mire jó.

2010. dec. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!