SE X8 telefonról néhány kérdés!?
Melyik mappába találom a hangrögzítőt?
Amikor a gépről a telefonra rátettem egy 20 perces filmet, akkor azt hova teszi? Mert tudom hogy ki kell jelölni hogy hova mentse, és én azt jelöltem hogy a Bluetooth-ra mentse de nem találom sehol :SS
Mik ezek az alkalmazások: Creatouch, Tower Bloxx NY, RoadSync, Wisepilot?
Ha a Marketről letöltök valamit, akkor gondolom az nem ingyenes...Igaz?
Bocsi, tudom hogy unjátok az ilyen kérdéseket, de a használati útmutatóba nincsenek benne :))
Ha nézted már a Marketet akkor láthattad, hogy minden mögé oda van írva, hogy FREE. Na ez annyit jelent, hogy ingyen, de ha mobilnetet használsz akkor az adatforgalom után a szolgáltatód felé fizetsz.
Kell egy fájlkezelő, mert úgy nem is fogod megtalálni a bluetooth mappát. Ha a betűkre hosszan nyomsz akkor előjönnek az ékezetes változatok.
Az általad felsorolt alkalmazások közül pedig, a Towerbloxx az egy játék, a Wisepilot pedig egy online navigációs progarm, a roadsync pedig egy szinkronizációs program és a Creatouch-ról meg [link] itt bővebben. De szerintem egyszerűbb őket kipróbálni őket, mint hogy itt kérdezd meg, hogy mire jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!