Miért van ez az új SIM kártyával? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Vettem egy új mobilt a Vodafone-nál, kaptam hozzá egy új SIM-et.
Elvileg 500 Ft van rajta kezdésképp, de valójában 0 Ft.
Tuti, hogy nem fogyott még le, használva sem volt, csak a vodafone-nál aktiválta az eladó.
A régivel használom tovább a készüléket, tehát nem annyira nagyon fontos, de akkor is furcsa és igazsgátalan.
2010. dec. 30. 13:15
1/4 anonim válasza:
Szia, mert csak hál. belül tudsz 500.-at beszélni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hálózaton belül próbáltam, de bemondta, hogy teljesen lemerült az egyenlegem és utána sms is jött róla.
2010. dec. 30. 23:04
3/4 anonim válasza:
Kommunikációs hiba a szolgáltató és a SIM között! Hívd fel a 1270-et (ingyenes),nyomkodj el az ügyféllel való beszélgetésig,és ott személyesen a telefonba mond el a hiba panaszt!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy kommunikációs hiba, mert ezt a számot lehet hívni, tehát aktív, rááll a hálózatra, csak 0 Ft van rajta, ez a szitu.
2011. jan. 2. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!