Vettem tegnap egy ZTE Blade mobiltelefont amihez járt 500M-internet. (bővebben lent) (? )
Figyelt kérdés
Naszóval ma reggel meg is jött az SMS hogy mától kezdve egy hónapig felhasználható az 500 Mega.Fel is megyek a netre de az összes weboldalnál azt írja, hogy :A weboldal nem érhető el,valószínűleg új webhelyre költözött vagy ideiglenesen nem üzemel.
-Ellenőrizze hogy a készülék fogja e a jelet vagy képes-e az adatátvitelre.
Mi lehet a probléma?
2010. dec. 30. 12:47
2/5 A kérdező kommentje:
a 0.facebook.com se működik, annak pedig kellene mindenhol...://
2010. dec. 30. 12:52
3/5 anonim válasza:
dehogy kellene mindenhol :S jézusom, ha nincs térerő akkor a mentőket sem hívhatod hiába ingyenes! ha fent látsz kis négyzetben e beűt vagy 3g jelet nyilacskákkal mellettük akkor más a gond, de ha nem látsz akk ez. kapcsold ki és be, néha csak ennyi a gond
4/5 anonim válasza:
hol vetted a telefont ? tmobilnál nem kapahtó
5/5 perettyó válasza:
jelenleg nem kapható mert annyira sikeres hogy elkapkodták öket de jönni fog még legalábbis remélem mert annyi jót olvastam róla meg egy kicsit nézegettem is hogy valószinü nveszek 1 et de ha óvári vagy a fleschnél lévő teló boltban van egy eladó használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!