Melyik a jobb telefon? A Nokia C6-00 white vagy a Nokia N8?
Figyelt kérdés
Neten utánukböngésztem, nézegettem a teszteket, és azt vettem ki, hogy az N8 a jobb, de a drágább is. Úgyhogy maradok a C6-nál, de azért kíváncsi lennék tapasztalatokra is.
És nyugtassatok meg: azért a C6 sem rossz telefon, ugye? :)
2010. dec. 30. 12:21
1/1 perettyó válasza:
nézd volt már kérdés neked is azt tudom mondani amit neki,hogy ha a symbiánt esetleg androidra vagy windows mobile 7 re cserélnék,esetleg kapna egy samsung féle kijelzőt akkor az egyik legjobb telefon lehetne és feltudná venni a harcot az x10 mini pro val de így csak egy közepessen jó nokia de az n8 az akár fügetlenül a c-6 2x esébe is kerülhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!