Hogyan frissítsem a Samsung Galaxy S-em android 2.2-re ha rádugom a gépre és azt írja hogy a legfrissebb verzió van rajta de megnézem és 2.1 van csak? Aki tud kérem segítsen. Köszönöm előre is.
Hivatalosan Magyarországon csak a Telenor függő Galaxy S-ekre van frissítés a többire nincs Froyo (Android 2.2).
Ha nem hivatalosat teszel rá gyorsabb lesz a mobilod, de ugrik a gari.
"Hivatalosan Magyarországon csak a Telenor függő Galaxy S-ekre van frissítés a többire nincs Froyo (Android 2.2).
Ha nem hivatalosat teszel rá gyorsabb lesz a mobilod, de ugrik a gari."
komolyan?? hogyhogy??
Android? Demó? Muhahahahaha.
Igenis, van rá froyo.
Flash meg lehet benne, ARM cortex-A8 processzora van, amit támogat a flash.
A másodikban pedig bocs, rossz készülékhez linkeltem, innen tudsz letölteni:
Telenoros esetén a Kies felajánlja neked a friss szoftvert ha rádugod, de nem éri meg rátenni a telenoros froyot.
Én kb. egy hét után mondhatom, hogy szar... a 2.1 jobb volt nálam. Ha kikapcsol a készülék akkor nagyon sokáig tart úgy bekapcsolni, hogy használni is tudd. Én múltkor 2 órát szenvedtem vele, hogy bejöjjön a PIN feloldása majd a rendszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!