110000ft-ért milyen telefont ajánlotok ami jó is?
Figyelt kérdés
Van sok telefon ami tetszik de lehet hogy 1 2 telefon el kerülte a figyelmemet!2010. dec. 29. 20:24
3/7 anonim válasza:
minek ennyit kiadni telefonra?:)
Gondold át, mire kell, csinálsz-e még valamit vele telefonáláson játékon és sms-en kívül? :)
Szerintem simán lehet jó készülékeket kapni minimális áron, a maradékpénzből meg vehetsz egy jó laptopot, vagy valamit :D
4/7 anonim válasza:
Ha ennyit kiadsz mindenképp Samsung Galaxy S-et vegyél. Hadd ne irjam le miért, mert már 1342645 ember megtette korábban, hogy oprendszere, képernyője, processzora és a többi kakaó mi benne van messze veri az ellenfeleket.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen sztem akkor Galaxy S veszek nekem is az jön be :)
2010. dec. 29. 21:22
6/7 Fkris válasza:
vegyél egy Nokia 6303-at és hozzá 1 iPod touch 4g 32 GB ot.
Van telefonod, és ha játszol akkor nem a telefonod merül le, hanem az iPod és még minig tudsz a telefonon telefonálni.
:D
7/7 anonim válasza:
Ne okoskodj! Nagyon is jó választás a Samsung GALAXY S. Minden mai cucc benne van, minden amit a multimédiában vagy szórakozásban akar használni. Minek 2 fele figyelni és 2 félét tölteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!