9éves vagyok szertnék egy Iphone 3gs. Szerintetek az jó? .
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 17:41
11/29 anonim válasza:
Nem azzal van itt a baj hogy pénzesek. hanem azzal hogy a gyerek biztos egyke és el van kényeztetve. Ellenkező esetben nem lenne ilyen elbaszottul elszált. 9 évesen egy sima telefon bőven elég
12/29 anonim válasza:
majd imponálhatsz vele a játékmackóidnak.
13/29 A kérdező kommentje:
de én smsezniakarokmegnetezni..xD
2010. dec. 29. 17:51
14/29 anonim válasza:
nem jó, szerintem 4g-t vegyél.
15/29 anonim válasza:
Ez egy kamu te nem is 19 vagy...
17/29 perettyó válasza:
te most egyedül vagy ilyen hü..e vagy valaki segít ?sms zni meg netezni ma már minden kuka szökevénnyel lehet. a szüleidnek meg egy szép bizonyítvány ha megveszik ha az én gyerekem lennél kapnál két átszállót meg talán jó esetben valami full alap telefont hogy azért ellehessen érni nem ám ájfont
18/29 A kérdező kommentje:
de 9 vok.am nemkapommeg a telót.
2010. dec. 29. 17:55
19/29 A kérdező kommentje:
helyett19.00nokiát kaptam.
2010. dec. 29. 17:58
20/29 anonim válasza:
9 évesen? Milliomosok a szüléid? Egészségedre! én az első telefonomat 12 évesen kaptam, az is az apukám régi telefonja volt. Akkoriban már mindenkinek volt telefonja az osztálytársaim közül, csak nekem nem. Nagyon örültem neki. én a 9éves gyerekemnek még egy kutyát sem vennék- szintén magamból kiindulva- mert félő, hogy nem tud róla gondoskodni, nem hogy egy telefont. De ez van. Ha vesznek, vegyenek. Én nem tudok neked nagyon ajánlani, bár szerintem egy egyszerű billentyűs telefon is jó lenne neked, nem hogy egy ilyen nagy kapacitású érintőképernyős... el sem fér a kezedben :) De ha a szüleid megveszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!