Melyik mobilszolgáltató céget válasszam?
Nincs magyarországi munkaszerződésem csak külföldi (Nyugat-Európai). Új mobil előfizetés akarok venni, nem cégnevére. De munkához kell. Egy vadonatúj előfizetéses telefonnal mekkora számlát csinálhatok az eslő számláig, anélkül hogy kötözködnének/akadályoznának a munkámban? Ügynöki munkához kell, és külföldi, és emelt díjas hívásokat is hívnom kellene. Telefonra nem igazán akarok költeni, mert van már több drága új kártya független is.
Közüzemi számlám van, mert van itthoni lakcímem. Más még kell a szerződéshez?
Kedves Válaszoló!
Mert a hónap végén a zárásnál, és a számla benyújtása után fizetik csak a költségeimet.
Mert akkor látják csak mennyit, és mit dolgoztam.
Ezért nem jó a hóközi előre fizetés sem.
Puszi: Gabi
Én Vodás vagyok és jól elvagyunk. Nekem havi 5000 az előfizum, amiben van 1000 hétvégi perc, 1000 sms hálón belül és 200 perc bárhova, bármikor.
De vannak speciális díjcsomagok is, nagyon sokat mobilozóknak, adatforgalommal.
Vodánál nekem nem kértek semmit szerződéskötéskor, csak személyit. Megnézték, hogy fekete listán vagyok-e (nem voltam) és már írhattam is alá a szerződést. Mondjuk nem kértem telefont, mert az volt, meg hűséget sem kötöttem velük. Így előfizetéses vagyok, de bármikor otthagyhatom őket, ha akarom.
utolsó: Telenor világviszonylatban sehol?? :O Hát Telenor Magyarországon kívül van még egy csomó országban, de szerintem ennek r.hadtul nincs semmi lényege sem...
Kérdező: Én telenoros vagyok, és megvagyok velük elégedve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!