Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung OMNIA 7 vagy LG...

Samsung OMNIA 7 vagy LG Optimus 7?

Figyelt kérdés
Nekem a legjobb kellene a 2 közül. Tudom, hogy a Samsungnak sokkal szebb a képernyője és hogy sokkal minőségibb anyagokból van, mégis árba az LG kézenfekvő nekem. Mit csinálnátok a helyembe?? Ja és nem beszélve arról, hogy otthon kinyirnak, ha LG-t veszek, de mégsem támogatnak anyagiakban...
2010. dec. 28. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
én a samsungot vennem a helyedben, de miert nyirnak ki ha LGt veszel???
2010. dec. 28. 22:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert ők adják a pénz nagyrészét és a családban 3 tönkrement LG telefon után nem örülnének ennek az újdonságnak. :D
2010. dec. 28. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyiket se! Még ne! Jövőre vegyél telefont ilyen op. rendszerrel. Szerintem vegyél most egy androidost arra van egy csomó alkalmazás. Egyik telefont se tudnád kihasználni alkalmazás hiány miatt. De amúgy én a Samsungot választanám.
2010. dec. 29. 01:06
 4/9 anonim ***** válasza:
HTC HD7/Mozart/Trophy/Surround/Pro
2011. jan. 6. 22:29
 5/9 A kérdező kommentje:
A htc nem jönnek be. Egyáltalán. Nagyon messze vannak a képernyő szépségben a Samuktól.
2011. jan. 7. 15:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor Samsung, a többi Omnia is jó volt.
2011. jan. 7. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Optimus 7-em van. A kijelzője nagyon szép ahhoz képest, hogy TFT. A minőségével abszolút nincs gond, nagyon masszív és nehéz szerkentyű. Egyetlen baj vele, hogy minden ujjlenyomatot begyűjt (mondjuk a fóliát nem húztam le a kijelzőről). 16 GB memória van benne (Samuban csak 8) és az LG egy csomó marhajó alkalmazást ad hozzá ingyen (előre telepítve, vagy külön letölthető). A Samsung-ot sokan az érintőgombok miatt nem szeretik, mert akkor is megérintik, amikor nem kéne. A kijelzője kétségtelenül szebb az LG-énél, de pixelesebb is (az egyforma felbontás ellenére), ez pedig apró betűk olvasásánál nem olyan jó.

Mindent összevetve én az LG-t választanám, ha más nem, az ára miatt.

2011. jan. 10. 23:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak kikunyeráltam a a pénzt az OMNIA 7-re. Pont olyan helyről vettük, ahol összetudtam viszonyitani az LG-vel. Hát a kijelzője az messze szebb volt, a design-ja is jobban bejött és hát ezt is ajánlottak, ha már megvolt a pénz rá.. :) De nekem az LG is mai napig tetszik, de mintha a Samu kicsit többet hozott volna ki a WinMob7-ből.
2011. jan. 11. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:

hát gratulálok hozzá :D

nekem galaxy s vt, az omnia 7t is tetszett, csak arra még alig van alkalmazás. ami nélkül ezek a telefonok semmit nem érnek. még vártam van...

2011. jan. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!