Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple vagy a többiek?

Apple vagy a többiek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nagyon jó telefon az iPhone, meg minden, de nem hiszem, hogy megéri az árát. A Sony Ericsson Xperia csak 100 rugó, és nem hiszem hogy majd' kétszer annyit tud az ájfon, vagy mondhatnám ugyanezt a Samsung Galaxy S-ről is (bár én samsung és LG termékektől valamiért idegenkedek, és tudom hogy soha nem veszek). Jól látom a dolgokat?
2010. dec. 28. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Figyelj nekem iPhone 4-em van és tök jó. Egy vírus sem tudja megfertőzni mert a androidos rendszere teljesen más(iOS 4.1)
2010. dec. 28. 18:07
 2/8 A kérdező kommentje:
tök jó? másik kettő is, mégis olcsóbbak, nem kicsit. vírusírtó meg mehet mindkettőre
2010. dec. 28. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
nem az androidos rendszere más, hanem az Operációs rendszere... a neve, ahogy írtad iOS. Jó az ájfon, bár szerintem nagyon drága és elég divattelefon. Sok jó tulajdonsága van, egyedül engem a zárt op. rendszer zavar... Meg, hogy csak az appstore-ból lehet rá dolgokat letölteni.
2010. dec. 28. 18:10
 4/8 bp1985 ***** válasza:
Az árát egyértelműen nem éri meg. Rengeteg okosabb telefon van olcsóbban. Az elsőnek tuti nincsen IPhone-ja, mert akkor nem írt volna ilyet, hogy az androidos rendszere... Galaxy s is egy alternatíva az IPhone-nak. De ott van a htc, aki az első telefongyártásba, ráadásul nem 1 termékre korlátozódik le a kapacítása.
2010. dec. 28. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
jó teló az iphone meg praktikus cucc de ár/érték arányba nagyon szar...:S
2010. dec. 30. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nincs rengeteg jobb telefon talán ha van 1-2 van de talán azok is ugyan olyanok.
2010. dec. 30. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
És ha nincs pénzed iPhone ra akk vegyél X10-et
2010. dec. 30. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk már az Iphone-t aminél le van tiltva csomó Bluetooth funkció ami más telóknál alap.
2010. dec. 30. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!