Szerintetek a ZTE Blade is olyan tucattelefon lessz mint az S5230?
Figyelt kérdés
Szóval úgy értem hogy megint minden második embernek ilyen telefonja lessz?Vagy nem, mert például nem egy olyan ismert márka...?2010. dec. 28. 17:02
1/4 perettyó válasza:
nem hiszem hisz nem annyira ismert megazért a s5230nál drágább is így a fő samsungot vásárló(közéőosztálybeli szülö aki a tini lányának akar érintöst telefont) réteg nem fogja ezt megvenni a zte ket az fogja venni akinek egy jó telefon kell androiddal,wifivel de nincs 70-80 ezer forintja erre a telefonra
2/4 anonim válasza:
mióta drágább az 5230?
amúgy tizedét sem tudja annak, amit a zte.
az elterjedésében pedig nem vagyok biztos, mert sokan semmit nem tudnak róla, és inkább vesznek egy hasonló árú, semmit nem tudó nokiát/samsungot/lg-t.
nem mindenkinek van igénye okostelefonra, ez itt látszódik gyakorikérdéseken is, hogy mennyi hozzá nem értő ember van, és olyan dolgokat kérdeznek, amitől az ember fogja a fejét.
3/4 perettyó válasza:
szerintem elnézted mert ott van hogy s5230 nál drágább is :d
4/4 anonim válasza:
Nem hiszem, mert aki menőjenő akart lenni olcsó érintőssel, az már vett másfajtát, aki nem vett még, az valszeg azért nem, mert egy megfelelőbbre gyűjt, vagy szimplán nem kell neki. Majd akkor lesz menő, ha függetlenül nagyon olcsó lesz, mert akik pár ezerért megvették az olcsó vackokat előfizetéssel, majd foghatják a fejüket, mikor tönkremegy és nicns garancia XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!