Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet az érintőképerny...

Mi baja lehet az érintőképernyőnek?

Figyelt kérdés
Samsung s5230-asom egyszerűen "bekattant", a képernyő alsó kétharmadán nem érzékeli az érintést, ileltve ha a menüt akarom előhívni, az oldalsó widget ugrik elő. Kallibrálni sem tudom, mert az alsó keresztre érintést nem érzékeli.
2010. dec. 28. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Elromlott, (vagy rácsöpögött a novokain, akkor várni kell).. Csere, ha már a kalibrálást sem érzékeli, esetleg a fóliavezeték belül elfelejtett érintkezni, de erre kicsi az esély.
2010. dec. 28. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Most találtam meg a jótállását, még él! :-)
2010. dec. 28. 16:35
 3/5 perettyó ***** válasza:
ha nem kapott ütést vagy nedvességet akkor felmondta benne valamelyik a vezérlést szabályzó alkatrész bár ennél a tipusnál minden előfordulhat mert szerintem az s5230 a létező összes hibát tudja produkálni ami csak van szerintem vidd el szervizbe és nézesd át ott ugy is megmondják hogy mi van
2010. dec. 28. 16:37
 4/5 anonim válasza:
nem kellett volna megvenni a piac legolcsóbb és leggagyibb érintős telefonját :D
2010. dec. 28. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó rossz telefon. Nem azért, mert nincs benne GPS/WIFI hanem, mert a 90%-a szériahibás.
2010. dec. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!