Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb Nokia vagy HTC?

Melyik jobb Nokia vagy HTC?

Figyelt kérdés
Nem tudok telefont választani jelenleg 2 telefon között ölődök: Nokia N8 és HTC desire. Légyszi írjátok le ezekről a pozitívumokat és a negatívumokat is.
2010. dec. 28. 16:13
 1/7 perettyó ***** válasza:
Nem tudom a htct nem ismerem annyira a nokiának vannak bajai pl a simbián de vannak jó tulajdonságai is pl hdmi csatlakozó ami nincs mindegyik telefonon de a helyedben keresnék egy samsung galaxy 3 at vagy egy omnia 7 et
2010. dec. 28. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:

a nokia a symbiannal együtt halott. jövőre már több samusngot adnak el az androidnak köszönhetően, mint nokiát.

én ezek közül mindenképp a desire-t venném, de inkább egy galaxy s-t, mert jobban tudja, azt ami az n8 nagy durranása (hd videó), plussz androidos is.

12 megapixel meg mobilba szerintem túlzás, bőven elég az s 5 megapixele.

2010. dec. 28. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőnek vannak hibái.....A Nokiában Symbian van, ami ugy egy temetni való orpendszer ahogy van. Nehogy 100ezres telefonba Symbiant vegyél......A HTC-el nincs semmi probléma, csak nem olyan gyorsak, szépek mint a Samsungok. Mindenképpen Samsung GALAXY S-t vagy Samsung OMNIA7-et vegyél, ha ebben az árkategoriában nem tudsz dönteni. Semmiképp nem a Nokia a jó választás és ház a HTC igaz jók, de sok tulajdonságban verik a Samsungok, és hát ez a lényeg az okostelefonokban. Nameg a Samuk SuperAMOLED kijelzői a legszebbek. Fontold meg, de ahogy a kérdésből kivettem, nem nagyon vagy tájékozott, de bátran ajánlom a Samsung GALAXY S-t.
2010. dec. 28. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
a ketto kozul en nokiat valasztanam, mert szebb, és szerintem jobb is
2010. dec. 28. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:
A Samsungok nem igazán jönnek be mert a házuk nem igazán jó minőségű és ezt elvárja az embert egy ilyen kategóriájú telefontól, meg úgy halottam hogy hamar tönkremennek. Eddig mindenkitől azt halottam hogy a symbian nem jó de miért nem jó?
2010. dec. 29. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

1, ez egy hatalmas sztereotípia, hogy hamar tönkremennek.

régen így volt, de megtanultak telefont gyártani. nagyon (galaxy s pl.).

te sem örülnél neki szerintem, ha 30 éves létedre megdorgálnának azért, amit 15 évesen tettél, ha időközben mintaemberré váltál (szélsőséges példa, de jól szemlélteti az esetet).

az emberek meg szeretnek paranaszkodni (magyar mentalítás), és negatív hullámokat kelteni, azért mondják hogy hamar tönkremegy.

2, a symbian elavult, nehézkes rá programokat rakni stb.

egy android sokkal testreszabbhatóbb, és jobb minőségű alkalmazások, játékok vannak rá.

2010. dec. 29. 14:10
 7/7 FAKESZmester ***** válasza:
nokia
2011. febr. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!