csatlakozom az elöttem szólohoz de ha a 3 közül kell lássuk sorba:
Zte Blade:nem egy tucat telefon ,türhető 3.2 es kamerája van,wifi,android és eléggé bövithető na meg jól néz ki
Samsung s5230:NE HOGY VEGYÉL OLYAN KUKA SZÖKEVÉNYT HASZNÁLHATATLAN HIBÁS ÉS A KÁVÉFÖZÖM TÖBBET TUD MINT EZ(PEDIG ÖRÖKÖLT KOTYOGOS A SZENTEM DE LEGALÁBB JÓ KÁVÉT CSINÁL EZ MÉG AZT SEM)
lG-T MEG ALAPBÓL NE VEGYÉL SZERINTEM MERT CSAK LG ÉS MÉG AZ ENNÉL NAGYOBB,DRÁGÁBB lG EL IS SOK A BAJ DE A TE PÉNZED
2010. dec. 28. 15:52
3/6 anonim válasza:
Igy van. A 3 közül talán a ZTE, amely megvásárolható. Samsungot felejtsd el, mert az egy nagyon hibás sziéria, mig az LG-t szoba sem szabad hozni. Hogyha olyan telefonra vágysz, amely neked tarós is lesz és tudásban is eri ezeket a kissé gagyi telefonokat akk mindenképp rakj még hozzá 5-10 forintot és nem bánod meg. Sokkal minőségibb és szebb képernyővel rendelkezik a Galaxy 3. oprendszere habár ugyanaz, mint a ZTE-nek vagy az LG-nek, mégis sokkal gördülékenyebb. Samsung GALAXY 3, ha ebben az árkategoriában tényleg jó telefont akarsz és nem egy telefont, amely nagyon csábitó, de minőségtelen és nem éri meg az árát. Mindjárt jönnek ide a degenerált LG rajongók, akiknek ien telefonjuk van és azt ajánlják, de te örizd meg józan itélőképességedet, mert minden normális felfogású és bizonyos tudással, szakértelemmel rendelkező ember megmondja, hogy a Galaxy 3 lesz a legjobb választás a te esetedben...:)
2010. dec. 28. 16:12
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
csak telefonálásra, sms-re, fényképezésre kell
nem kell nekem nagyon drága :)
akkor a zte jó?
2010. dec. 28. 16:34
5/6 bp1985 válasza:
ZTE, vagy lg, de azt a szériahibás s5230-at gyorsan verd ki a fejedből.
2010. dec. 28. 20:48
6/6 anonim válasza:
"Mindjárt jönnek ide a degenerált LG rajongók, akiknek ien telefonjuk van és azt ajánlják,"
Nekem is LG van, bár az GS290 és csak 15k volt de nincs vele gondom de én is inkább a ZTE Blade-et venném, konkrétan nagyon fáj rá a fogam de nincs rá lóvém. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!