Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a telefonommal találok egy...

Ha a telefonommal találok egy nyílt hálózatú WIFI-t akkor azt legálisan lehet használni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 12:22
 1/8 perettyó ***** válasza:

persze hisz ezek

a,kávézók,bárok ahol a vendégek be csábítására van

b,valaki nem kódolta le de aki nem teszi az vessen magára esetleg ha olyan az illető hogy látja az ablakából hogy netezel (laptoppal ülsz a ház elött)akkor lemegy és megrugdal de akkor meg kihivhatod rá a zsekákat

2010. dec. 28. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:
és ha én itt ülök a házba és használok egy nyílt Wifi-t úgy hogy azt sem tudom, hogy az a szomszédé vagy pedig nem.
2010. dec. 28. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha az enyémet használnád, én biztosan küldenék valami jó kis vírusos cuccot ...
2010. dec. 28. 12:35
 4/8 A kérdező kommentje:
én nem tudom kinek a Wifi-jét használom csak kerestem és találtam egyet. Lehet a településé és azért van, hogy a vendégek internetezhessenek.
2010. dec. 28. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:

itt találtam egy ilyet:

Publikus, nyílt hálózat: a wifi kapcsolat létesítésének ezen módja bármely wifi routerrel, elosztóval kialakítható, és az így létrehozott hálózathoz bárki csatlakozhat mindenféle korlátozás nélkül.

ez igaz?

2010. dec. 28. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:

A bárki az a fizikai lehetőséget takarja.

Amúgy meg lehet hogy valakinek a számláját hízlalod és nem számít rá.

2010. dec. 28. 12:50
 7/8 perettyó ***** válasza:
igen
2010. dec. 28. 12:51
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor köszi a válaszokat. Igaz nem fogom sokat használni, mert ahol lehet fogni az a gép mellett van. A gépemen meg van saját net is :)
2010. dec. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!