Ha a telefonommal találok egy nyílt hálózatú WIFI-t akkor azt legálisan lehet használni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 12:22
1/8 perettyó válasza:
persze hisz ezek
a,kávézók,bárok ahol a vendégek be csábítására van
b,valaki nem kódolta le de aki nem teszi az vessen magára esetleg ha olyan az illető hogy látja az ablakából hogy netezel (laptoppal ülsz a ház elött)akkor lemegy és megrugdal de akkor meg kihivhatod rá a zsekákat
2/8 A kérdező kommentje:
és ha én itt ülök a házba és használok egy nyílt Wifi-t úgy hogy azt sem tudom, hogy az a szomszédé vagy pedig nem.
2010. dec. 28. 12:33
3/8 anonim válasza:
Ha az enyémet használnád, én biztosan küldenék valami jó kis vírusos cuccot ...
4/8 A kérdező kommentje:
én nem tudom kinek a Wifi-jét használom csak kerestem és találtam egyet. Lehet a településé és azért van, hogy a vendégek internetezhessenek.
2010. dec. 28. 12:40
5/8 A kérdező kommentje:
itt találtam egy ilyet:
Publikus, nyílt hálózat: a wifi kapcsolat létesítésének ezen módja bármely wifi routerrel, elosztóval kialakítható, és az így létrehozott hálózathoz bárki csatlakozhat mindenféle korlátozás nélkül.
ez igaz?
2010. dec. 28. 12:48
6/8 anonim válasza:
A bárki az a fizikai lehetőséget takarja.
Amúgy meg lehet hogy valakinek a számláját hízlalod és nem számít rá.
8/8 A kérdező kommentje:
akkor köszi a válaszokat. Igaz nem fogom sokat használni, mert ahol lehet fogni az a gép mellett van. A gépemen meg van saját net is :)
2010. dec. 28. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!