Samsung Montéra hogyan lehet videót/filmet tenni?
Figyelt kérdés
Átkonvertálom szépen 3GP formátumba, de bármilyen felbontában is csinálom, azt írja ki a mobil, hogy "nem támogatott felbontás".
Hogyan fogja tudni lejátszani?
2010. dec. 27. 19:11
3/9 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés te lekezelő bunkó. Mert nem tudom másképp nevezni, azt, aki leszólja más telefonját, amit azért valamilyen pénzből megkellett venni. És a pénz nem terem a fán. Nem mindenkinek futthatja Galaxy S-ekre. Úgy h az ilyen bunkó megnyilvánulásaid hagyd máskorra, főleg mikor nem is kérdezte senki, hogy milyen a Monte!! :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem a Monté elég jó,de azért a 3.válasz elég felesleges volt,mert te sem a kérdésre felelétl,még 1x mp4-es kiterjesztést kell alkamazni.
5/9 anonim válasza:
Nem is akartam a kérdésre felelni, mert nem tudtam volna s akk inkább hallgatok. De már nem tudom szó nélkül hagyni a leszólókat és bunkókat.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát mp4-ben is ugyanazt írja ki, hogy rossz a felbontás. És 400x240-be csináltam, ami elvileg a kijelző mérete. Akkor mi a baj? :/
2010. dec. 31. 14:20
8/9 A kérdező kommentje:
Na, sztorno, már rájöttem a megoldásra. :D
2011. jan. 1. 02:30
9/9 anonim válasza:
szia! és megírnád a megoldást? én azt hittem lejátszik avit de sajna nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!