Perettyó kérdése:
Lenne egy kérdésem! A neten sok hír terjed arról hogy a nokia 5230 ban van wifi csak tiltva van?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy ennek az az alapja hogy a Helymeghatározási beállításokban van egy olyan pont hogy WIFI,de ez csak gyári hiba mivel az 5800 ezen részét kapta meg.Vélemény?(ha esetleg még is igaz és valakinek sikerült aktiválni azt is meghalgatom)2010. dec. 27. 18:34
1/2 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy a NOKIA ezt ne vette volna észre, ha megesett volna. Főleg nem titkolna el egy olyan tulajdonságot, melyért ezrekkel többet kérhet a telefonér, hiszen tudjuk h ő sem azért termel h nekünk jó legyen, hanem a profitért....
2/2 A kérdező kommentje:
én is ezt mondom csak sok helyen irják de mise találtunk bent magában a telefonban sem semmi wifire emlékeztető alkatrészt nokia e51 ben megtaláltuk de ebben nem csak megkérdezem hátha minéztünk el valamit mert azért baszta az agyam rendessen
2010. dec. 27. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!