Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Wave S8500-ra érkezik...

Samsung Wave S8500-ra érkezik vagy érkezett már Bada 1.2-es frissítés és a jövőben megjelenő Bada 2. 0 elérhető lesz az S8500-án?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a Smasungtól függ, h milyen gyorsan késziti el a Wave-re és adja ki. Sztem biztos elérhető lesz miután a Samsung összedobta a 2.0-ást, mivel hatalmas összegeket fektet a bada fejlesztésébe és hát a bada egyik zászlós hajoja a Wave....elképzelhetetlen, h ha megjelenik nem lenne elérhető az S8500-ra. :)
2010. dec. 27. 18:34
 2/6 perettyó ***** válasza:
Biztos hogy jönni fognak 1000 el a frissitések mert a samsung célja hogy a közép kategoriás telefonjai majd késöbb az összes az android helyett a saját fejlesztésü bada rendszereket használja
2010. dec. 27. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Oksa h jönnek, de mégis mikor már? Mindenki állítja a Samsungosok közül h neemsokára jönnek meg minden. Lassan fél éve ez meg h jönnek... Egyszer 2010 vége aztán 2011 eleje. Hahó! "Kézzel" foghatót mikor adnak ki végre? Kicsit sok az ígérgetés nekem...
2010. dec. 27. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
*ez megy
2010. dec. 27. 18:59
 5/6 perettyó ***** válasza:
nem olyqan egyszerü ki jönni egy új oprendszerrel szerinted mi a job hogy igérgetnek és minden hibát kiküszöbölnek ami csak lehet vagy vársz egy kicsit és egy tökéletes op rendszerrel elátott telód lesz szerintem az utobbi de még mindig jobbak ilyen téren mint a nokia aki kb 3 éve cserélni akarja a simbiánt és ezalatt csak egy alapból nem túl jó rendszert fejlesztgettek és már kb a nokia c7 az x. telefon amire azt mondják hogy az utolsó simbiános okos telefon de szerintem még jövö ilyenkor is simbián lesz pedig szerintem egy Nokia-Android kombo elég jó lenne
2010. dec. 27. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:
megérkezett az 1.2es update!!!!!!!!
2011. jan. 16. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!