Hogyan tudom fogadni az mms-t?
vodafone-os vagyok, a telefonom pedig samsung SGH-E570V típusú.
valószínűleg mms-t kaptam külföldről.szeretném megnézni, de amikor arra lépek, hogy \'fogad\', akkor kiírja, hogy a szolgáltatás nem elérhető.többek között azt írja, hogy az mms verziója 1.0.
mindent beállítottam.
a kártyámon nincs pénz, nem tudok sms küldeni, szóval ez kizárva.plusz bonyolítja a helyzetet az, hogy le is tiltották a sim-kártyámat, mert sokáig nem töltöttem fel..és mostmár nem is lehet.azt mondták, hogy nem tudják visszaadni a számom, hiába veszem meg újra, viszont ettől függetlenül tudom használni, tudok hívást/smst fogadni.viszont nagyon szeretném megnézni azt az mmst, fontos lenne.
van valami tippetek? gondoltam arra, hogy használom a bluetoothot (életemben először), és elküldöm vele egy másik telefonra, de mmst lehet? nem igazán értek hozzá, szóval várom a javaslatokat.
Ehhh, miért nem mondtad, hogy nincs pénzed? Az első és második válaszoló vagyok és már túráztattam az agyam, hogy miként segítsek neked, közben meg szopóágra teszel. :)
Egy zombi sim kártyával annak örülj, hogy még feljelentkezik a hálóra, nemhogy még GPRS forgalmat kezdeményezzen.
Vodát nem tudom hogy működik, de pannonnál ha nem MMS képes a készülék, akkor nem próbálja meg kézbesíteni, hanem felteszi a netre és küld SMS-ben egy linket. Tedd bele egy ősrégi telefonba a sim kártyát, kapcsold be és hagyd úgy egy ideig, lehet, hogy nálad is sikerül...
Ha így sem sikerül, akkor ügyfélszolgálat, szerintem segítenek neked, hogy életet lehelj a kártyába, csak akkor értelemszerűen fel kell töltened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!