Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valakinek Nokia C7 telefonja?

Hecsi kérdése:

Van valakinek Nokia C7 telefonja?

Figyelt kérdés

Akinek van, kérem írjon róla pár infót. Most szeretnék telefont venni és külsőre ez tetszene, de azt hallottam, hogy szoftverhibásak és lassúak.

Előre is köszönöm minden NORMÁLIS hozzászólónak!

2010. dec. 27. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Egy boldog-boldogtalan Nokia c7 tulajdonos vagyok. Nagyön örültem mikor megkaptam ezt a telefont. Ahogy telt az idő,1 hónap mulva már nem a legjobb barétom, hanem az ellenségem lett. Nagyon megutáltatta velem a Symbiant, habár tudtam nem ez a legjobb oprendszer 2010-ben mégis reménykedtem h NOKIA,meg ... Rengeteget lefagy, a wi-fi-t alig tudom használni és az alkalmazásokat is nehézkesen tudom telepiteni. Rengeteget okoskodik feleslegesen, nem tudom gyorsan és egyszerüen használni....De am nagyon jó telefon, eléggé birja a strapát csak hát az oprendszere az kicsit el van rontva. Nem tudom mit tudott a Nokia annyit rágodni ezen, mert ha igy tudom, biztos Androidot kértem volna. Képernyője viszont érzékeny és szép, mondjuk nem egy SuperAMOLED képernyő, de szép. Ajánlani csak úgy tudom , h ha alkalmazkodó vagy és eltüröd a hobortjait...:)
2010. dec. 27. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:
én karácsonyra kaptam, nagyon tetszik :)
2010. dec. 27. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!