Impi Zsolti kérdése:
A samsung monte androidos telefon?
Figyelt kérdés
Az egyik torrentoldalról töltöttem le rá androidos game eket,de amikor telepíteni akarom őket , azt írja ki, hogy nem támogatott...2010. dec. 27. 16:20
2/13 anonim válasza:
35ezres telefonba android?! Ne vicceljél...xD
3/13 bp1985 válasza:
Van egy telefonod, és nem tudod, milyen oprendszer van rajta? Segítek. Bada.
4/13 anonim válasza:
nem androinos, de az utolsó hozzászóló is téved, ugyanis nem Bada op.rendszer van rajta, hanem a Samsung saját gyártású kezelő felülete, TouchWizz 3.0
5/13 anonim válasza:
a touchwizz csak egy felület. rá lehet húzni androidos telefonokra, a galaxy 3 konkrétan azzal érkezik.
de nem, nem bada, és nem android.
6/13 anonim válasza:
üdv! páran már mellé lőttetk :P a samsung s5620 montén TouchWiz 2.0 plus van
7/13 anonim válasza:
utolsó: Jajj, istenem -.-" aki a badát mondta, szerintem hülyéskedett :)
8/13 bp1985 válasza:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:26
Így van:) Azt nem értem, amikor én veszek egy telefont, akkor megnézem, h mi van rajta, mit tud, stb. Mindenhol fent van, h milyen oprendszer fut azokon, amiken van, stb. Írhattam volna akár WinMobot is, vagy IOS-t is:D
9/13 anonim válasza:
De simán lehetne androidos azért mert 3ezer forint a vodafon845 meg 31ezer mégis androidos ;)
10/13 anonim válasza:
utolsó válaszoló vok: 39 ezer csak lemaradt a 9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!