Melyik érintőképernyős telefon a legjobb?
Figyelt kérdés
Érintőképernyős telefont keresek. Főleg okostelefonra pályázok. Szerintetek melyik a legjobb, legokosabb és árban is elfogadható telefon?
Köszi előre is válaszaitokat
2010. dec. 27. 13:10
2/7 anonim válasza:
Tudtam h az IPhone4 lesz az amit irnak.... Az Apple csucstelefonja egy túlárazott termék, amely nem éri meg az árát - közel sem. Azért menő, mert nagyon drága és lehet vele menőzni, h nekünk van arra pénzünk. De arról senki nem beszél h ha a telefon mindkét oldalát tartod a fémszál miatt gyakran elmegy a térerő, vagyhogy mennyire hiányos az iOS, főleg ami a multimédiát és szorakozást illeti....na meg arról sem beszél senki, h fél év alatt több millió IPhone4-nek sárgult be a képernyő felső része. Pedig ezek a tények és nem azok, h nekünk IPhone kell, mert jó drága cucc és mien jó is lehet az. Rengeteg Apple fan van akik felnyomták egymás agyvizét h az IPhone mennyire is jó......NEM ÉRI MEG MEGVÁSÁROLNI. A legjobbért talán a Galaxy S pályázhat a legjobb eséllyel, mivel az Android messze a legjobb napjainkban. A képernyője SuperAMOLED, amely a legszebb...messze veri az IPhone retina display-ét...igaz nem felbontásban, hanem szépségben és szinek kavalkádjában. Azontul minden ütös és minőségi cucc benne van, egyedül ami a samu szemére vethető az a vaku hiánya....de egy olyan telefonnál ez türhető, sőt türni KELL!!! Árban eléggé hozzáférhető mostmár és tudásban veri az egész LG-NOKIA brancsot....Azért az összegért biztos h a legjobb a csucskategoriában. Szétnézhetsz HTC között is, de a samu képernyő az samu képernyő......nem fakó tft-lcd mint amien a htc-ben van....SAMSUNG GALAXY S.. ;)
3/7 anonim válasza:
Szerintem az LG gs290.is elég jo telefon... a menűrenszere egy kicsit lassu...kinézetelre is jo meg minden...
4/7 anonim válasza:
Elvagy varászolva. Azt kérdezték melyik a legjobb, legokosabb...ne röhögtess légyszives.
5/7 anonim válasza:
Nem azt mondom, mert telefonnan nem rossz, és ár-érték arányban elég jó...de nem lehet egy lapon emliteni a nagy samukkal vagy nokia-htc párossal...
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Hasznosak voltak! :-) tényleg köszi!
2010. dec. 28. 11:54
7/7 anonim válasza:
másodiknak:
Én meg tudtam, hogy az iPhone 4 lesz az, amit szarozni fognak, és mellette isteníteni a Samsung Galaxy S-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!