Mi a véleményetek a samsung s5230-ról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 11:26
1/7 perettyó válasza:
szerintem olvass vissza de egy kuka szökevény szerintem add el vagy ha most akarsz venni akkor ne tedd
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem valami jó, én nem vennék ilyet.
3/7 anonim válasza:
Azért ne itélkezzünk olyan hamar, mert azért a telefon nem egy árkategoriában van a GalaxyS-el vagy Desire-el, tehát tudásban sem. Azt az árkategoriát képviseli, amely a középmezőnytől kicsit lejebb helyezkedik el. Az árát sztem mindenképp megéri, sőt a maga kategoriájában az egyik legjobb, hogyha az LG nagy minőségét nezzük....Rengeteg barátomnak van ien és még 1el sem volt probléma, azért elég jól összedobták, és tudásban sem elhanyagolható, mármint amennyit elvárhatunk azért az árert!!!
4/7 perettyó válasza:
ne is haragudjál de nem értek veled egyet mert hasonlo kategoria a nokia 5230 és az müködik amugy meg tényleg rosz telefon ez a samsung 1. pozitivuma van az ára.
Pontozásban:
ár-érték:5/10
értéktartás:0/10
használhatóság(smíg müködik):6/10
javitási költségek:0/10(nem azt jelenti hogy olcso a javitása hanem drága)
éws még valami a legtöbb egy hánykolodó dzsunkán készül sajtból meg lekváros kenyérből
5/7 anonim válasza:
Hm.
Nem véletlenül lett hirtelen kifutó termék mindhárom szolgáltatónál!Szórják kifelé a raktárkészletet, mint hülyegyerek a lisztet, akár 0 ft ért is csak fogyjon.
6/7 perettyó válasza:
szerintem pár hét mulva már 2 esével szorják vagy valami másik 0 forintos mellé adják ajándékba:D
7/7 anonim válasza:
nekem ilyenem van. nagyon szeretem, semmi bajom vele. amire nekem kell, arra pont elég, egyszerű kezelni, gyors arról nem is beszélve,h szép. nekem la fleeur van, azt mondják illik az egyéniségemhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!