Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek LG GT540 vagy ZTE...

Szerintetek LG GT540 vagy ZTE Blade?

Figyelt kérdés

Most az LG vezet 1 orrhosszal, de csak mert LG.

Várom a véleményeket.

Ja és az is fontos szempont, hogy ne legyen majd tucattelefon mint mondjuk az S5230!!

Kösz előre is.

2010. dec. 27. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát azért nem kell vezetnie egy orrhosszal mert LG. Miért vezetne?? Az LG egy minőségtelen termékelőállitó, amely igen jutányos áron beszerezhető okos telefonokat kinál, csak éppen nem minőséget. Ugy h ne ez döntse el. Sztem LG-be nem szabad fektetni ha hosszú távon gondolkodsz....A Blade sem rossz, de én azért bátran a Galaxy 3-at ajánlom, mely egy termékkategoria a fent emlitettekkel, mégis sokkal többet nyújt minden téren, legfőképp a képernyő és processzor minőségében...
2010. dec. 27. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Már megint kifogtál előbb egy nagyon buta válaszolót!

Jók az érzéseid, Az LG már abszolút minőségről szól(persze régen ő sem volt a csúcson),most pedig több tesztminősítésen is megelőzi a Nokiát például.

Igen a gt540 ajánlott mobil, már csak azért is mert nagyobb tudáskategóriában van mint a blade, de árban elég barátságos.

2010. dec. 27. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
GT540
2010. dec. 27. 12:13
 4/8 anonim válasza:
Nekem GT540 van és minden téren elégedett vagyok vele.
2010. dec. 27. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Már megint kifogtál előbb egy nagyon buta válaszolót!

Jók az érzéseid, Az LG már abszolút minőségről szól(persze régen ő sem volt a csúcson),most pedig több tesztminősítésen is megelőzi a Nokiát például.

Igen a gt540 ajánlott mobil, már csak azért is mert nagyobb tudáskategóriában van mint a blade, de árban elég barátságos.

Ha nektek a családban 2 év alatt elromlana 2 mobiltelefon, 1 monitor és 1 mosógép az LG-től, úgy h azért a drágalátos gyártó nem is vállalt semmit, akk te is más véleményen lennél. A legkönnyebb valakit lebutázni és hasra csapva olyanokat állitani h leveri minőségtesztben a Nokiát....látszik h te sem láttál életedben nemzetközi minőség minősitő táblázatot sem elromlott telefonok márka szerinti felmérést világszinten. Én csak elmondtam a véleményem, mely szerint nálam a lögö az utolsó, amit megvennék....

2010. dec. 27. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:

"nálam a lögö az utolsó, amit megvennék"

Talán ha leírnád normálisan, hogy LG akkor nem tűnnél parasztnak.

Egyébként meg bármi más is elromolhat, azért van a garancia 1-2 év. Haveromnak már 3 Nokiája is elromlott pedig mindig 100 ezer Ft fölött vesz telót. Ez nem jelenti azt, hogy a Nokia sz*r lenne bár jelenleg én Androidos telót vennék.

ZTE Blade jó árban van csak sok közte a hibás. Pár hónap múlva szerintem normalizálódik a helyzet.

2010. dec. 27. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Sztem a lögöt mondani az LG-re nem parasztság. Inkább igy fejezem ki h mennyit jelent ez a márka(márka??ugyan...) a szemembe. Tökéletesen igazad van h bármi elromolhat, de a garanciábal levő monitorra és telefonra azt mondták h mi okoztuk a bajt(persze, fejszével nekifuttam a monitornak..mi??). Az ami felháborit h nem fogadod el a másik véleményét. Nekem az LG egyet jelent a minőségtelenséggel és az olcsó cikkel. Egy olyan telefonjuk nincs amely megállná a helyét az okostelefon piacon(samsung galaxy s, - omnia 7, iphone4, nokia n8, htc desire,...). Ugyan már....Az már az igénytelenség non-plus-ultrája, mikor valamit csak azért szeretünk, mert olyanra futja....én soha nem mentem a tömeg után, mindig megvolt mindenről a véleményem, ami mellett kiállok és nem vagyok befolyásolható, mint te vagy a többi LG és más vacok fan.
2010. dec. 27. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, és ha én paraszt vagyok, akk megneharagudj de te sem lehetsz különb, ha leállsz velem vitatkozni....
2010. dec. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!