Szerintetek LG GT540 vagy ZTE Blade?
Most az LG vezet 1 orrhosszal, de csak mert LG.
Várom a véleményeket.
Ja és az is fontos szempont, hogy ne legyen majd tucattelefon mint mondjuk az S5230!!
Kösz előre is.
Már megint kifogtál előbb egy nagyon buta válaszolót!
Jók az érzéseid, Az LG már abszolút minőségről szól(persze régen ő sem volt a csúcson),most pedig több tesztminősítésen is megelőzi a Nokiát például.
Igen a gt540 ajánlott mobil, már csak azért is mert nagyobb tudáskategóriában van mint a blade, de árban elég barátságos.
Már megint kifogtál előbb egy nagyon buta válaszolót!
Jók az érzéseid, Az LG már abszolút minőségről szól(persze régen ő sem volt a csúcson),most pedig több tesztminősítésen is megelőzi a Nokiát például.
Igen a gt540 ajánlott mobil, már csak azért is mert nagyobb tudáskategóriában van mint a blade, de árban elég barátságos.
Ha nektek a családban 2 év alatt elromlana 2 mobiltelefon, 1 monitor és 1 mosógép az LG-től, úgy h azért a drágalátos gyártó nem is vállalt semmit, akk te is más véleményen lennél. A legkönnyebb valakit lebutázni és hasra csapva olyanokat állitani h leveri minőségtesztben a Nokiát....látszik h te sem láttál életedben nemzetközi minőség minősitő táblázatot sem elromlott telefonok márka szerinti felmérést világszinten. Én csak elmondtam a véleményem, mely szerint nálam a lögö az utolsó, amit megvennék....
"nálam a lögö az utolsó, amit megvennék"
Talán ha leírnád normálisan, hogy LG akkor nem tűnnél parasztnak.
Egyébként meg bármi más is elromolhat, azért van a garancia 1-2 év. Haveromnak már 3 Nokiája is elromlott pedig mindig 100 ezer Ft fölött vesz telót. Ez nem jelenti azt, hogy a Nokia sz*r lenne bár jelenleg én Androidos telót vennék.
ZTE Blade jó árban van csak sok közte a hibás. Pár hónap múlva szerintem normalizálódik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!