Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki szerint ez az iphone...

Varazslojancsi kérdése:

Valaki szerint ez az iphone nem eredeti! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, aki ért hozzá! Ez az iphone eredeti képről és leírás alapján? Szeretném megvásárolni.

Köszönöm szépen a segítséget!

[link]

2010. dec. 26. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez kamu :D
2010. dec. 26. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocsesz, de ez egyáltalán nem az IPhone 4. Az kocka kinézetű, mindenhol egyenes vastagságú és az oldalán végig fut egy fémcsik, amelyen éppen balfelöl kerek nyomógombok vannak. Amugy a technikai adatok klappolnak, és ahogy látom a képet a netről töltötték. Én nem biznék meg ebben az ajánlatban, de te tudod...ez az oldal egy licitáló oldal, de én annak vagyok a hive h lássam mit vásárolok meg.
2010. dec. 26. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Tudom nagyon csábitó, de inkább vásárolj egy Galaxyt, amely nem zsákba macska.
2010. dec. 26. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:

ez kínai klón a javából.

amúgy meg mi ez az iphone láz? ha nem engedheted meg magadnak, akor ne vedd meg.

vegyél a töredékéért egy másik, jól működő telefont. nem ezeket a kínai szarokat.

2010. dec. 26. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Döntsd el magad:

[link]

2010. dec. 26. 23:54
 6/9 anonim ***** válasza:
ugyanmár most komolyan 121euróért?! - mit gondolsz az előállítási költsége mennyi neki? :S nem kell itt semmit sem megnézni csak józanul gondolkodni és legközelebb csak akkor kérdezni ha már átgondoltál valamit...
2010. dec. 27. 02:38
 7/9 A kérdező kommentje:

az ár itt sztem nem számít, mert ez egy licitálós oldal, és pont ezért mennek el ilyen olcsón a cuccok, mert kreditet kell hozzá vásárolni.

csak a kép érdekelt engem, de köszönöm szépen a válaszokat, és hogy megerősítettetek a gyanúmban:) én nem nagyon értek sajnos hozzá.

2010. dec. 27. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél az iStyle-ban, vagy a StarKing-ban, vagy XMS-ben.
2011. jan. 3. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmivel sem olcsóbb.

A kredit az, amit előre befizetsz, azt költöd el.

2011. jan. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!